Pixabay

Verhuizing TEAN naar Nieuwe Sloot

Volgens bronnen binnen TEAN gaat tennisclub TEAN verhuizen naar Nieuwe Sloot. De leden van beide Alphense tennisverenigingen worden donderdagavond 26 september geïnformeerd.  

Dit meldt het Leidsch Dagblad. De beheerder van de tenniscomplexen, Stichting Alphens Tennispark (SAT), heeft al jaren moeite met de financiën. Het tennispark van TEAN is gedateerd, maar de tennisclub heeft nog wel veel leden. Het tegenovergestelde is het geval bij Nieuwe Sloot: de accommodatie is modern, maar het ledenaantal is gedaald. Daarom is het plan dat TEAN verhuist naar Nieuwe Sloot. Dit zou voor SAT de oplossing zijn voor de financiële situatie.

Donderdagavond 26 september wordt het plan besloten tijdens de gemeenteraadsvergadering. TEAN heeft besloten dat de start van de informatieavond plaats zal vinden in de raadszaal, omdat dit de locatie is waar het bekend wordt gemaakt. Na de behandeling van de verhuizing van TEAN zullen alle leden naar het clubhuis gaan, waar verdere informatie wordt verstrekt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.