Pixabay

Verhuizing TEAN naar Nieuwe Sloot

Volgens bronnen binnen TEAN gaat tennisclub TEAN verhuizen naar Nieuwe Sloot. De leden van beide Alphense tennisverenigingen worden donderdagavond 26 september geïnformeerd.  

Dit meldt het Leidsch Dagblad. De beheerder van de tenniscomplexen, Stichting Alphens Tennispark (SAT), heeft al jaren moeite met de financiën. Het tennispark van TEAN is gedateerd, maar de tennisclub heeft nog wel veel leden. Het tegenovergestelde is het geval bij Nieuwe Sloot: de accommodatie is modern, maar het ledenaantal is gedaald. Daarom is het plan dat TEAN verhuist naar Nieuwe Sloot. Dit zou voor SAT de oplossing zijn voor de financiële situatie.

Donderdagavond 26 september wordt het plan besloten tijdens de gemeenteraadsvergadering. TEAN heeft besloten dat de start van de informatieavond plaats zal vinden in de raadszaal, omdat dit de locatie is waar het bekend wordt gemaakt. Na de behandeling van de verhuizing van TEAN zullen alle leden naar het clubhuis gaan, waar verdere informatie wordt verstrekt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.