Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Verhuur woningen Weegbree in Boskoop gestart

Aan de Weegbree/Klaverblad in Boskoop komen vijftien nieuwe duurzame eengezinswoningen. De inschrijving voor verhuur is gestart. De nieuwe woningen zijn nul-op-de-meterwoningen. Het zijn bijzondere woningen met boven een slaapkamer, maar ook op de begane grond een slaapkamer met badkamer. Ze zijn daarom goed geschikt voor senioren die zich op de toekomst willen voorbereiden en voor kleine gezinnen.

Voorwaarden

Voor de woningen gelden de volgende voorwaarden:

  • Inschrijven per woning vanaf minimaal twee personen.
  • Inkomensgrens voor bruto (gezins)jaarinkomen is maximaal € 40.024.
  • Voorrang voor huurders van Woonforte van 65+ die hun woning leeg achterlaten, waarbij huurders van een eengezinswoning voorrang krijgen op huurders die een andere huurwoning achterlaten.

Huurprijzen

Huurprijzen liggen tussen € 633,25 en € 752,33. Welke huurprijs geldt, is afhankelijk van bruto jaarinkomen van huishouden en de grootte van huishouden.

Reageren

Je kan reageren op de woningen via www.hureninhollandrijnland.nl tot 25 mei 09:00 uur. Je moet wel ingeschreven staan als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland.

Wonen met zorg voor elkaar

Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn deze woningen goed geschikt voor senioren die op de toekomst voorbereid willen zijn.

Woonforte stelt drie woningen specifiek beschikbaar voor een (klein) gezin met een gezinslid met een fysieke beperking. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een mailbericht aan service@woonforte.nl ter attentie van M. van Musscher. Bij de aanmelding ontvangt de corporatie een bewijsdocument zoals een WMO-verhuisbeschikking, een eerdere aanvraag voor het aanbrengen van (WMO-)voorzieningen of een medische verklaring van huisarts of specialist.

Nul-op-de-meter-woningen

Een nul-op-de-meter-woning is zeer goed geïsoleerd. De woning wekt energie op met de zonnepanelen. Dat is voldoende energie voor het verwarmen van de woning en het gebruiken (zoals koken en douchen). Huurders die bewust met energie omgaan, hebben dan geen energieverbruikskosten.

In plaats van een hoge energierekening aan het energiebedrijf betalen de huurders voor deze woningen een vast bedrag per maand als Energie Prestatie Vergoeding.

Voor de Kerst de sleutel

Als alles volgens planning blijft lopen, ontvangen de nieuwe huurders voor de Kerst 2021 hun sleutels van de nieuwe woning.

Speciaal voor gezinnen met een gezinslid met een fysieke beperking zijn er drie woningen beschikbaar (met voorrang). Wil jij in aanmerking komen? Stuur dan een mail met je contactgegevens, je inschrijfnummer als
woningzoekende, een WMO-verhuisbeschikking en medische verklaring naar service@woonforte.nl.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.