Calamiteiten

Verkeer vast op de N11 door gekantelde vrachtwagen

Op de N11 bij Alphen aan den Rijn, ter hoogte van de afrit bij museumpark Archeon, is een woensdag een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagen ligt dwars over de provinciale weg waardoor het verkeer muurvast staat.

Door het ongeval is de weg richting Leiden volledig afgesloten. De politie vraagt weggebruikers om een andere route richting de A4 te kiezen. Het vaststaande verkeer wordt over de middenberm naar de andere rijbaan geleid. Inmiddels is de N11 richting Utrecht ook dicht vanaf de Leidse Schouw.

In ieder geval één persoon is bij het ongeval gewond geraakt. Deze persoon wordt per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

Wilhelmus op de boom
Gemeente gisteren 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.