Drieman Garantiemakelaars
Advertorial Wonen en bouwen

Verkoop Bentwijck fase 1 gestart

Wat nu nog een leeg weiland is, wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck 194 nieuwe woningen rijker, 54 huur en 140 koop. De eerste fase van Bentwijck met 41 koopwoningen is op 20 december succesvol in de verkoop gegaan bij Van Waay Interieur.

Maak kennis met Bentwijck, een plek waar dorps wonen vertrouwd en fijn voelt

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Van Wijnen is voor Bentwijck zowel de ontwikkelaar als de bouwer en ook het gehele openbare gebied wordt in opdracht van Van Wijnen aangelegd. De projectontwikkelaars Walter de Haas en Christa van der Vlugt zijn erg blij dat het project nu in de verkoop gaat: “In fase 1 verkopen we 41 woningen. We zijn blij dat we hierin bijna alle woonsmaken aanbieden.”

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Impressie nieuwbouw levensloop bestendige woningen Bentwijck - Benthuizen (Alphen aan den Rijn).jpg
De levensloop bestendige woningen in Bentwijck

Energieneutraal wonen in Bentwijck

Alle woningen in Bentwijck zijn energieneutraal (ENG) en hebben het hoogste energielabel A++++. Dit houdt in dat de zonnepanelen op het dak ten minste evenveel energie opwekken als de installaties in de woning nodig hebben voor de verwarming, koeling en ventilatie.

Een energiezuinig huis bouwen begint allemaal bij uitstekende isolatie en slimme, zuinige installaties. Dat levert naast een energiebesparing veel comfort op. Nieuwbouw kopen en in het bijzonder een energie neutrale woning betekent gegarandeerd een lagere energierekening. Ten opzichte van een oudere, niet duurzame woning kun je in Bentwijck met de huidige energietarieven al snel duizenden euro’s per jaar besparen. Op de website van Bentwijck is een handige tool waarmee je jouw energielasten kan vergelijken tussen je eigen huis en een nieuw huis in Bentwijck.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Impressie nieuwbouw tweekappers Bentwijck - Benthuizen (Gem. Alphen aan den Rijn).jpg
De twee-onder-één kap en vrijstaande woningen in Bentwijck

Financiële voordelen

Als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt met label A++++ heb je niet alleen lage energielasten, je kunt ook rente korting krijgen en extra lenen ten opzichte van je gebruikelijke leencapaciteit. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden om te kijken wat de financiële voordelen zijn.

Start verkoop en inschrijving

Heb je de start van de verkoop gemist? Geen probleem, want je kunt je nog inschrijven tot en met 9 januari 2023 tot 13:00 uur. Kijk hiervoor op de website. De verkoopbrochure kun je ophalen bij Drieman Garantiemakelaars aan de Anne Frankkade 25 in Alphen aan den Rijn. Heb je vragen kun je contact met hen opnemen via 0172-460808 of nieuwbouw@drieman.nl.

logo drieman.png


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.