Verkoop concert Soul & Gospel Night in Adventskerk razendsnel uitverkocht

De “Soul & Gospel Night” met Elijah Gospel & Soul choir, dat samen met Edsilia Rombley optreedt in de Adventskerk, is volledig uitverkocht.

“De kaartverkoop is razendsnel gegaan. Zodra we een evenement op Facebook hadden aangemaakt en publicaties in de kranten kregen, kwamen er reserveringen voor kaarten uit alle hoeken van het land”, aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Adventskerk.

“We organiseren als stichting voor de 3e keer op rij een gospelavond in de Adventskerk. Dit doen we elk jaar halverwege de maand december, zo vlak voor de feestdagen. Blijkbaar weet men nu dat deze avond een jaarlijks terugkerend concert in de Adventskerk is en tevens een zeer gewaardeerde avond.” De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.