Verkoop concert Soul & Gospel Night in Adventskerk razendsnel uitverkocht

De “Soul & Gospel Night” met Elijah Gospel & Soul choir, dat samen met Edsilia Rombley optreedt in de Adventskerk, is volledig uitverkocht.

“De kaartverkoop is razendsnel gegaan. Zodra we een evenement op Facebook hadden aangemaakt en publicaties in de kranten kregen, kwamen er reserveringen voor kaarten uit alle hoeken van het land”, aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Adventskerk.

“We organiseren als stichting voor de 3e keer op rij een gospelavond in de Adventskerk. Dit doen we elk jaar halverwege de maand december, zo vlak voor de feestdagen. Blijkbaar weet men nu dat deze avond een jaarlijks terugkerend concert in de Adventskerk is en tevens een zeer gewaardeerde avond.” De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.