Vermiste Fabiënne (22) mogelijk vertrokken in de richting van Alphen aan den Rijn

De 22-jarige Fabiënne Geers is sinds 11 januari vermist uit Zoetermeer. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Alphen aan den Rijn.

Fabiënne werd voor het laatst gezien in de De La Gardestraat in Zoetermeer. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Alphen aan den Rijn. De 22-jarige Fabiënne is te herkennen aan haar geblondeerde haar, blauwe ogen en een spleetje tussen haar voortanden. Ze is 1.62 meter lang. Op het moment van de vermissing droeg zij een zwarte jas (heup model) en had ze een zwarte tas met goud hengsel en gouden opdruk bij zich. De politie meldt dat Fabiënne zich mogelijk via het openbaar vervoer verplaatst.

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Foto: Politie


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.