Politie

Vermiste Ilse (13) bevindt zich mogelijk in Alphen aan den Rijn of omgeving

Op maandag 30 augustus is de 13-jarige Ilse Roosjen rond 11:20 uur vermist geraakt vanuit Spanga, Friesland. Volgens de politie is de kans aanwezig dat zij zich in Alphen aan den Rijn of omgeving bevindt.

Ilse werd voor het laatst gezien nabij de Jumbo op de Stationsweg in Wolvega, Friesland. Mogelijk is zij daarna richting het NS station in Wolvega gegaan. Vanuit daar zou ze mogelijk richting Alphen aan den Rijn vetrokken zijn, maar Rotterdam is ook een mogelijke bestemming. Het is niet bekend hoe de vermiste 13-jarige zich verplaatst.

De politie heeft een signalement en een foto vrijgegeven om Ilse snel te kunnen vinden. Ilse heeft een licht getinte huidskleur (Indonesisch), lang zwart haar, bruine ogen, rondvormend gezicht, normaal postuur en is rond de 160/165 cm lang. Ze droeg een blauwe spijkerbroek, zwart shirt, en had een zwarte Nike tas met een roze Nike logo bij zich. 

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of vul dit tipformulier in.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.