Politie

Vermiste kinderen mogelijk in Alphen

De politie uit Gouda is op zoek naar de vermiste Hamilton van Slobbe (14) uit Lekkerkerk en Sharon van Alteren (16) uit Gouda. Mogelijk bevinden zij zich in Alphen.  

Hamilton heeft zeer kort haar en een donkere huidskleur. Hij draagt een blauwe jas van Eilersee met capuchon en een blauwe joggingbroek van het merk Nike. Hij heeft geen telefoon, ID kaart, bankpas en mogelijk ongeveer € 10 euro cash. Hij is vertrokken op een donkergrijze heren fiets van het merk Rockmachine.

Sharon draagt een groene coatjas met capuchon met bontkraag tot over haar billen. Vermoedelijk groene schoenen en een camouflage broek rood/bruin gevlekt. Sharon heeft zwart kroeshaar in een grote knot bovenop haar hoofd. Zij heeft geen telefoon, ID kaart, bankpas of geld mee. Zij is vertrokken op de fiets van het merk Cortina uit het bouwjaar 2017 met een heel licht grijze/blauwe van kleur.

Heb jij ze gezien? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0800-6070.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.

Advertorial Overige gisteren 14:46

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder opnieuw de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Calamiteiten gisteren 14:11

Politie treft nepwapen en vuurwerk aan bij groepje jongens

Op zondag 19 januari reageerde de politie op een melding van een groepje jeugd dat met een luchtdrukwapen aan het schieten zou zijn. Op de Hoflaan in Alphen heeft de politie drie jongens staande gehouden.