Politie

Vermiste kinderen mogelijk in Alphen

De politie uit Gouda is op zoek naar de vermiste Hamilton van Slobbe (14) uit Lekkerkerk en Sharon van Alteren (16) uit Gouda. Mogelijk bevinden zij zich in Alphen.  

Hamilton heeft zeer kort haar en een donkere huidskleur. Hij draagt een blauwe jas van Eilersee met capuchon en een blauwe joggingbroek van het merk Nike. Hij heeft geen telefoon, ID kaart, bankpas en mogelijk ongeveer € 10 euro cash. Hij is vertrokken op een donkergrijze heren fiets van het merk Rockmachine.

Sharon draagt een groene coatjas met capuchon met bontkraag tot over haar billen. Vermoedelijk groene schoenen en een camouflage broek rood/bruin gevlekt. Sharon heeft zwart kroeshaar in een grote knot bovenop haar hoofd. Zij heeft geen telefoon, ID kaart, bankpas of geld mee. Zij is vertrokken op de fiets van het merk Cortina uit het bouwjaar 2017 met een heel licht grijze/blauwe van kleur.

Heb jij ze gezien? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0800-6070.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!