Vermoedelijke autokrasser gefilmd

In de Alphense wijk Berendrecht worden al jarenlang auto's beschadigd. Grote voertuigen als pick-ups en SUV's moeten het ontgelden. De schade varieert van een simpele kras tot het inkerven van het woordt "CO2 lul". Niet duidelijk is of het werk is van bezorgde klimaatactivisten of jaloerse vandalen.

Een gedupeerde buurtbewoner heeft camera's aan zijn huis gemonteerd en deze hebben een vermoedelijke dader geregistreerd. Van de duidelijk zichtbare man zijn flyers gedrukt, die huis-aan-huis bezorgd gaan worden door de eigenaar van de beschadigde auto. Hij heeft een 2-tal filmpjes inmiddels ook op Youtube geplaatst: 

Klik Hier voor Filmpje 1

Klik Hier voor Filmpje 2


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:13

Ritmische groep Wilskracht pakt opnieuw de winst

De seniorengroep ritmische gymnastiek van Wilskracht zette in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december tijdens de internationale DreamCup in Hoofddorp opnieuw een foutloze oefening met bal neer.

Stadshart gisteren 15:52

IJsbaan op het Rijnplein in opbouw

Van vrijdag 13 december tot en met maandag 6 januari 2020 kan er geschaatst worden op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. De opbouw van de ijsbaan is momenteel in volle gang.

Verkeer en vervoer gisteren 15:20

Geen treinen tussen Bodegraven en Alphen

Er rijden momenteel geen treinen tussen station Bodegraven en station Alphen aan den Rijn. De oorzaak hiervan is een defecte spoorbrug.

Blog Opinie gisteren 15:11

Alphen blameert zich tegen de nummer laatst

A.V.V. Alphen is in de derde klasse A zondag vooralsnog niet meer dan een middenmoter. Toch richt men zich bij de club gelet op het ogenschijnlijk gemakkelijke programma op het winnen van de tweede periode.

Winactie Overige gisteren 14:43

Win een zitzak van Slijterij Jelfra De Toren

Kijk jij graag voetbal in stijl? En doe je dit het liefst op een relaxte en ontspannen manier? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namens Slijterij Jelfra De Toren een toffe Heineken/Champions League zitzak weggeven.