Primera
Advertorial Winkels

Vernieuwd ING-servicepunt geopend in de Primera: het digitale wordt persoonlijker en het persoonlijke wordt digitaler

Vanaf  vrijdag 7 juli kunnen klanten van ING zelf hun digitale bankzaken regelen bij het vernieuwde ING-servicepunt. Het ING-servicepunt is gevestigd in de Primera in De Aarhof.

Bij de Primera kunnen klanten terecht voor een ruim assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Vanaf vrijdag 7 juli kunnen ING-klanten in de winkel van de Primera Jacobs ook hun digitale bankzaken zelf regelen. Het vernieuwde ING-servicepunt biedt ING-klanten de mogelijkheid om zelf, in hun eigen omgeving van internetbankieren, hun bankzaken te regelen.

Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan de klant altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heeft de klant een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Bij dit nieuwe ING-servicepunt komen digitaal bankieren en persoonlijke dienstverlening samen. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.

Klanten van ING worden digitaal vaardiger

Ondernemers Martin en Juliette Jacobs: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zeven dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel.”

Ben je nog niet zo digitaal actief? Dan helpen de medewerkers van de Primera je natuurlijk ook graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Breng je ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en je hebt nog meer overzicht in je bankzaken. Zo bent je helemaal klaar voor het bankieren van de toekomst.

Het nieuwe ING-servicepunt vind je in de Primera, Aarhof 70.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:26

Alphens Kampioenschap Blindproeven tijdens Alphens Wijn Event

Wijnliefhebbers opgelet! Het Alphens Wijn Event organiseert op zaterdag 24 augustus het eerste Alphens Kampioenschap Blindproeven. Dit spannende evenement biedt een unieke kans om je wijnkennis te testen en jezelf een jaar lang de titel "Alphens Kampioen Blindproeven" te verdienen.

Algemeen vandaag 09:09

Alphenaar triomfeert als Beste Wielermanager op Scorito.com

Met grote trots kondigt Scorito.com aan dat een inwoner van Alphen aan den Rijn zich heeft gekroond tot de beste wielermanager van het seizoen. Deze prestatie komt na weken van intensieve competitie, waarin deelnemers hun kennis en strategisch inzicht op de proef hebben gesteld om de ultieme wielerploeg samen te stellen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.