Lansigt
Advertorial Overige

Vernieuwd kantoor Lansigt feestelijk geopend

Zaterdag 25 juni werd het vernieuwde kantoorpand van Lansigt accountants en belastingadviseurs geopend. Nu de verbouwing en herinrichting afgerond is, was het tijd voor een feestje om de officiële opening te vieren!

Er is twee jaar hard gewerkt aan een nieuwe inrichting, die helemaal past bij het groeiende en ambitieuze bedrijf. Het kantoor ging van grijze deuren en kleine kamers, naar glazen wanden en veel groen. Een frisse en moderne uitstraling waar de collega’s van Lansigt zich thuis bij voelen.

Samen vieren

Eén van de kenmerken die Lansigt, Lansigt maakt is het samen vieren van successen. “Mooie momenten delen we graag met elkaar. De opening van het vernieuwde pand was dan ook niet alleen voor collega’s, maar juist ook voor al hun dierbaren. Er waren zaterdag dan ook minstens zoveel kinderen als volwassenen te vinden in het pand.” Voor hen was er uiteraard meer te beleven dan alleen bekijken waar papa, mama, tante of opa werkt. Een goochelaar, tattoo artist en poffertjeskraam maakten het kantoorpand tot een gezellige speelplek op zaterdagochtend.

Tekst loopt door onder de foto

lansigt Openingsfeest Alphen.png

Duurzaam en modern

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? “In de nieuwe inrichting is veel ruimte gekomen voor glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Dit geeft ons pand een frisse en moderne uitstraling, die veel beter past bij de energie van onze teams. Niet alles is zomaar vervangen of weggegooid, bij iedere aanpassing hebben we ons afgevraagd wat er nog bewaard of hergebruikt kan blijven.”

“Belangrijke veranderingen in het pand zijn de toevoeging van glazen wanden, om ons kantoor letterlijk meer open te maken. Het groen geeft een gezonde werkomgeving, wat ook geldt voor alle zit-sta bureaus. Kortom: we hebben gewerkt vanuit onze kernwaardes dichtbij, ondernemend en energiek. We hopen dat iedere bezoeker en collega dit ervaart als ze het kantoor binnen lopen!”

Benieuwd naar het kantoor?

Aan energie ontbrak het in ieder geval niet zaterdag 25 juni. De goochelaar zorgde ervoor dat alle kinderen op het puntje van hun stoel zaten. Inmiddels zitten alle collega’s weer op hun eigen plek, maar de gezellige sfeer is er nog steeds.

Ben je ook benieuwd naar het kantoor of wil je werken bij Lansigt? Kijk dan verder op lansigt.nl.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.