Lansigt
Advertorial Overige

Vernieuwd kantoor Lansigt feestelijk geopend

Zaterdag 25 juni werd het vernieuwde kantoorpand van Lansigt accountants en belastingadviseurs geopend. Nu de verbouwing en herinrichting afgerond is, was het tijd voor een feestje om de officiële opening te vieren!

Er is twee jaar hard gewerkt aan een nieuwe inrichting, die helemaal past bij het groeiende en ambitieuze bedrijf. Het kantoor ging van grijze deuren en kleine kamers, naar glazen wanden en veel groen. Een frisse en moderne uitstraling waar de collega’s van Lansigt zich thuis bij voelen.

Samen vieren

Eén van de kenmerken die Lansigt, Lansigt maakt is het samen vieren van successen. “Mooie momenten delen we graag met elkaar. De opening van het vernieuwde pand was dan ook niet alleen voor collega’s, maar juist ook voor al hun dierbaren. Er waren zaterdag dan ook minstens zoveel kinderen als volwassenen te vinden in het pand.” Voor hen was er uiteraard meer te beleven dan alleen bekijken waar papa, mama, tante of opa werkt. Een goochelaar, tattoo artist en poffertjeskraam maakten het kantoorpand tot een gezellige speelplek op zaterdagochtend.

Tekst loopt door onder de foto

lansigt Openingsfeest Alphen.png

Duurzaam en modern

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? “In de nieuwe inrichting is veel ruimte gekomen voor glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Dit geeft ons pand een frisse en moderne uitstraling, die veel beter past bij de energie van onze teams. Niet alles is zomaar vervangen of weggegooid, bij iedere aanpassing hebben we ons afgevraagd wat er nog bewaard of hergebruikt kan blijven.”

“Belangrijke veranderingen in het pand zijn de toevoeging van glazen wanden, om ons kantoor letterlijk meer open te maken. Het groen geeft een gezonde werkomgeving, wat ook geldt voor alle zit-sta bureaus. Kortom: we hebben gewerkt vanuit onze kernwaardes dichtbij, ondernemend en energiek. We hopen dat iedere bezoeker en collega dit ervaart als ze het kantoor binnen lopen!”

Benieuwd naar het kantoor?

Aan energie ontbrak het in ieder geval niet zaterdag 25 juni. De goochelaar zorgde ervoor dat alle kinderen op het puntje van hun stoel zaten. Inmiddels zitten alle collega’s weer op hun eigen plek, maar de gezellige sfeer is er nog steeds.

Ben je ook benieuwd naar het kantoor of wil je werken bij Lansigt? Kijk dan verder op lansigt.nl.


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.