Lansigt
Advertorial Overige

Vernieuwd kantoor Lansigt feestelijk geopend

Zaterdag 25 juni werd het vernieuwde kantoorpand van Lansigt accountants en belastingadviseurs geopend. Nu de verbouwing en herinrichting afgerond is, was het tijd voor een feestje om de officiële opening te vieren!

Er is twee jaar hard gewerkt aan een nieuwe inrichting, die helemaal past bij het groeiende en ambitieuze bedrijf. Het kantoor ging van grijze deuren en kleine kamers, naar glazen wanden en veel groen. Een frisse en moderne uitstraling waar de collega’s van Lansigt zich thuis bij voelen.

Samen vieren

Eén van de kenmerken die Lansigt, Lansigt maakt is het samen vieren van successen. “Mooie momenten delen we graag met elkaar. De opening van het vernieuwde pand was dan ook niet alleen voor collega’s, maar juist ook voor al hun dierbaren. Er waren zaterdag dan ook minstens zoveel kinderen als volwassenen te vinden in het pand.” Voor hen was er uiteraard meer te beleven dan alleen bekijken waar papa, mama, tante of opa werkt. Een goochelaar, tattoo artist en poffertjeskraam maakten het kantoorpand tot een gezellige speelplek op zaterdagochtend.

Tekst loopt door onder de foto

lansigt Openingsfeest Alphen.png

Duurzaam en modern

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? “In de nieuwe inrichting is veel ruimte gekomen voor glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Dit geeft ons pand een frisse en moderne uitstraling, die veel beter past bij de energie van onze teams. Niet alles is zomaar vervangen of weggegooid, bij iedere aanpassing hebben we ons afgevraagd wat er nog bewaard of hergebruikt kan blijven.”

“Belangrijke veranderingen in het pand zijn de toevoeging van glazen wanden, om ons kantoor letterlijk meer open te maken. Het groen geeft een gezonde werkomgeving, wat ook geldt voor alle zit-sta bureaus. Kortom: we hebben gewerkt vanuit onze kernwaardes dichtbij, ondernemend en energiek. We hopen dat iedere bezoeker en collega dit ervaart als ze het kantoor binnen lopen!”

Benieuwd naar het kantoor?

Aan energie ontbrak het in ieder geval niet zaterdag 25 juni. De goochelaar zorgde ervoor dat alle kinderen op het puntje van hun stoel zaten. Inmiddels zitten alle collega’s weer op hun eigen plek, maar de gezellige sfeer is er nog steeds.

Ben je ook benieuwd naar het kantoor of wil je werken bij Lansigt? Kijk dan verder op lansigt.nl.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.