Vero Moda verhuist naar voormalig pand Hunkem

De Vero Moda in de Van Mandersloostraat in Alphen aan den Rijn is verhuisd. De kledingzaak voor vrouwen heeft de deuren geopend in het voormalig pand van de Hunkemöller aan de overkant van de straat.

Vero Moda is naar de overkant van de straat verhuisd, Hunkemöller deed een jaar geleden hetzelfde door een paar panden op te schuiven in de Van Mandersloostraat. Na de verhuizing heeft het pand maandenlang leeggestaan, inmiddels is er dus een nieuwe invulling gevonden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek plein vandaag 11:26

Hoe staat D66 dicht bij de inwoners van Alphen?

We pakken in dit interview door met twee voorbeelden bij het thema ‘dicht bij de kiezer staan door goed te luisteren.’ Als eerste voorbeeld noemde Gert van den Ham (lijsttrekker D66 Alphen aan den Rijn) de locatiediscussie over het tennispark TEAN.

Overige vandaag 09:29

Plan voor nieuw hondenspeelpark blijft maar vertraging oplopen

De huidige locatie waar Hondenspeelpark Steekterpoort gevestigd is, is een ontwikkellocatie. Daarom wordt gewerkt aan een nieuw plan. De Alphense Hondenbezitter krijgt echter steeds te horen dat het plan vertraging opgelopen heeft.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:54

Get that glow! Een nieuw seizoen staat voor de deur

De herfst is de perfecte periode om dode huidcellen te verwijderen door middel van een (fruitzuur)peeling. The Center of Beauty heeft daarvoor de juiste behandeling!