Lodge Alphen
Advertorial Horeca

Verras en verwen jouw moeder op Moederdag met de sweet high tea van Lodge Alphen

Leg jouw moeder zondag 9 mei in de watten op het terras van Lodge Alphen. Hier wordt een heerlijke sweet high tea geserveerd speciaal voor alle lieve moeders. Geniet samen van al het lekkers op het terras!

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een glaasje Italiaanse prosecco. De high tea bestaat uit overheerlijke huisgemaakte zoetigheden zoals shortbread en crumble. Daarnaast worden er zoetigheden van Banketbakkerij Stevers geserveerd zoals bonbons, luxe koekjes en mini patisserie. Natuurlijk kan thee niet ontbreken, hier kun je de gehele high tea onbeperkt van genieten.

Naast de high tea zijn ook andere gerechten en dranken van de menukaart te bestellen. Kom jij ook gezellig?

De Moederdag high tea kan tot en met vrijdag 7 mei 17:00 uur gereserveerd worden via Lodge Alphen.


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.