Alphens
Advertorial Winkels

Verras je vader met chocolade van Martinez Chocolatier

Een keertje wat anders voor Vaderdag dan een fles drank of ontbijt op bed? Verras je vader dan eens met een doosje chocolade. Deze chocolade haal je natuurlijk bij Martinez Chocolatier!

Niet alleen moeders, maar ook vaders worden blij van chocolade. Dat weet Martinez Chocolatier als geen ander. Martinez heeft een zeer uitgebreid assortiment met de lekkerste chocolade. Dus of je nu een cadeau voor Vaderdag zoekt of gewoon jezelf wil verwennen, Martinez is the place to be!

Om Vaderdag extra kracht bij te zetten heeft Martinez een leuke aanbieding. Je koopt een pond BonBons populair nu voor € 7,95. Deze aanbieding geldt tot en met zaterdag 20 juni. Dus grijp je kans voor Vaderdag, of natuurlijk lekker voor jezelf!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!

Algemeen vandaag 12:31

Pas op voor inbrekers in de zomervakantie

Het is zomervakantie, dat betekent ook dat inbrekers extra actief zijn. Ga jij een dagje uit of op vakantie? Lees dan uit voorzorg deze tips tegen inbraken.

Advertorial Winkels vandaag 08:15

Jumbo Ten Brink Food introduceert: de Boat Breakfast-Box!

Sinds gisteren kun je bij het Foodcafé van Jumbo Ten Brink terecht voor de Boat Breakfast-box! Wil je genieten van een vers ontbijt op je boot? Dan mail je je bestelling voor 20:00 uur ‘s avonds naar foodcafe@tenbrinkfood.com.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!