IJssalon Sebastiaan
Advertorial Winkels

Verras je vader met een heerlijke vlaai van IJssalon Sebastiaan

Houd jouw vader wel van zoetigheid? Dat komt mooi uit! De lekkerste vlaaien voor de stoerste vader bestel je namelijk bij IJssalon Sebastiaan in de Van Nesstraat in Alphen.

Voor ijsliefhebbers is IJssalon Sebastiaan een waar walhalla. Daar vind je namelijk ijs in allerlei soorten smaken, bedacht en gemaakt door eigenaresse Cynthia. Maar IJssalon Sebastiaan verkoopt ook heerlijke verse Limburgse vlaaien! Ideaal als je jouw vader eens lekker wilt verwennen op Vaderdag op zondag 21 juni.

De vlaaien zijn telefonisch te bestellen via 0172 576825. Let op: bestellen moet vòòr TIJDSTIP. Bestelde vlaaien zijn zaterdag 20 juni tussen 11:00 uur en 22:00 uur af te halen bij de ijssalon aan de Van Nesstraat 1 in Alphen aan den Rijn.

sebastiaan ijs en vlaaien actie.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 18:56

Rutte: ‘’Corona is niet voorbij, houd je aan de regels’’

Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid lasten vanavond een persconferentie in om een update te geven over de toename van het aantal coronabesmettingen. ‘’Een tweede lock-down hoeft niet te komen, maar dat gaat niet vanzelf.’’ Niet alleen komen er regionale maatregelen, ook landelijk worden de maatregelen aangescherpt.

Overige gisteren 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige gisteren 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas.