Advertorial Economie

Verras jouw Valentijn met een gratis frietje!

Nog geen idee wat jij jouw Valentijn moet geven morgen? Bram Ladage geeft morgen het tweede patatje gratis weg aan verliefde stelletjes!

Valentijnsdag staat voor de deur, en Bram Ladage heeft 2 ludieke acties bedacht. Op de Facebook pagina van Bram Ladage Alphen kan je een gedicht achterlaten voor je ’geheime liefde’ en wie weet ontvang je dan een gratis Brammetje om te delen met je vlammetje.

Op Valentijnsdag zelf krijg je de tweede Bram gratis om samen te genieten. Let op, de tweede Bram gratis actie geldt tussen 12:00 en 16:00 uur, en is enkel om gelijk op te eten. Inpakken om mee te nemen kan niet bij deze actie!

In januari is Bram's Gourmet Frites omgebouwd tot een Bram Ladage omdat de Alphenaar meer behoefte had aan een patatzaak met snacks, milkshakes en ijs. Op 18 januari is de nieuwe winkel feestlijk geopend naast de Alphense brug.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.