Pixabay

Verstuur jouw kerstkaart en Steun World Servants Alphen aan den Rijn!

Vanaf 9 december lanceert World Servants Alphen aan den Rijn een betekenisvolle kerstkaartenactie, waarbij je persoonlijke kerstgroet bezorgd wordt in Alphen aan den Rijn. De Alphense groep van World Servants streeft ernaar om €1250,- in te zamelen voor bouwprojecten in ontwikkelingslanden.

De kerstkaartenactie is niet alleen een gelegenheid om de feestdagen te vieren, maar ook om deel uit te maken van een groter doel. De opbrengst zal ten goede komen aan een waterzuiveringsproject en de bouw van een klaslokaal in Ecuador, waar tien jongeren uit Alphen aan den Rijn deze zomer aan deelnemen. In totaal wil de groep €36.985,- ophalen voor dit edele doel.

Eenzame ouderen

Met als doel bijna 1400 kaarten te verspreiden, willen ze niet alleen de kerstsfeer verspreiden, maar ook een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap. Speciale aandacht gaat uit naar eenzame ouderen, voor wie extra kaarten met de boodschap 'Beste Buurtgenoot' kosteloos worden bezorgd.

De betaling voor de overige kaarten (€0,90 per stuk) kan eenvoudig worden gedaan via QR-code of overschrijving. Contante betaling is mogelijk op zondag 17 december na de dienst in enkele kerken. Alle details zijn te vinden op deze website. De kerstkaarten worden persoonlijk bezorgd in de week voor Kerst.

Steun World Servants Alphen aan den Rijn, verspreid de kerstvreugde en maak deze feestdagen extra speciaal voor iedereen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.