Vertelsels van Sinterklaas: waarom gaat er toch ieder jaar iets mis?

Vertelsels van Sinterklaas: alles wat je altijd al over Sinterklaas en de Pieten hebt willen vragen. Iedere aflevering is er een nieuwe brandende Sint-vraag aan de beurt! Dit keer: waarom gaat er toch ieder jaar iets mis?

Nadat de compagnie 10 jaar lang Het Alphens Sinterklaas Journaal heeft geproduceerd, zijn ze dit jaar overgestapt op een nieuw concept: Vertelsels van Sinterklaas. In deze nieuwe webserie worden brandende vragen van kinderen beantwoord. Dit gebeurt aan de hand van een vrolijk verhaal over Sint en de Pieten.

De afleveringen zijn makkelijk los van elkaar te kijken en botsen niet met andere series of de NTR qua verhaallijn.

Vertelsels van Sinterklaas is een productie van De Fantastie Compagnie en is tot en met 5 december elke maandag, woensdag en vrijdag te zien via Alphens.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 10:56

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Werken vandaag 09:33

De nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:35

Stop financiële uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Limesjaar 2022 gisteren 11:54

ROMEINEN Amforen

Amforen zijn grote kruiken met twee oren en een spits toelopende onderkant. Ze zijn voor de Romeinen heel belangrijk voor opslag en vervoer van vooral voedsel. In het Alphense stadshart zijn fragmenten opgegraven van een aantal verschillende typen amforen.