Vertelsels van Sinterklaas: waarom gaat er toch ieder jaar iets mis?

Vertelsels van Sinterklaas: alles wat je altijd al over Sinterklaas en de Pieten hebt willen vragen. Iedere aflevering is er een nieuwe brandende Sint-vraag aan de beurt! Dit keer: waarom gaat er toch ieder jaar iets mis?

Nadat de compagnie 10 jaar lang Het Alphens Sinterklaas Journaal heeft geproduceerd, zijn ze dit jaar overgestapt op een nieuw concept: Vertelsels van Sinterklaas. In deze nieuwe webserie worden brandende vragen van kinderen beantwoord. Dit gebeurt aan de hand van een vrolijk verhaal over Sint en de Pieten.

De afleveringen zijn makkelijk los van elkaar te kijken en botsen niet met andere series of de NTR qua verhaallijn.

Vertelsels van Sinterklaas is een productie van De Fantastie Compagnie en is tot en met 5 december elke maandag, woensdag en vrijdag te zien via Alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:22

Mobiel vaccinatieteam komt naar Moskee El Fath

Deze week staan er weer pop-up locaties in de regio van GGD Hollands Midden. Op vrijdag 3 december staat het mobiele vaccinatieteam bij Moskee El Fath in Alphen aan den Rijn.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:29

GGD waarschuwt voor valse e-mails over verplichte boosterprik

Pas op voor valse e-mails uit naam van GGD GHOR Nederland. Daarvoor waarschuwt de GGD vandaag. Er zijn namelijk valse e-mails in omloop waarin staat dat elke senior in Nederland verplicht een boosterprik moet krijgen.