Josh Walet

Vertraging op N11: ladder valt van busje en veroorzaakt botsing

Op woensdagmiddag heeft zich een verkeersongeluk voorgedaan op de N11, tussen Alphen aan den Rijn en Hazerswoude. Het incident, veroorzaakt door een ladder die van een busje viel, resulteerde in een kettingreactie waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Drie ambulance-eenheden zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkenen.

Het ongeluk vond plaats toen een busje zijn ladder verloor op de autoweg. Een achteropkomende auto moest abrupt uitwijken om een botsing met de vallende ladder te vermijden. Gelukkig raakte de ladder alleen de achterkant van deze auto, en de inzittenden bleven ongedeerd. Een andere automobilist kon niet tijdig reageren en botste op de ladder, wat resulteerde in een botsing met een derde auto.

Bij het incident is minstens één persoon gewond geraakt. De hulpdiensten zijn direct ter plaatse gekomen om medische bijstand te verlenen aan het slachtoffer. De ernst van de verwondingen en de identiteit van het slachtoffer zijn op dit moment nog niet bekend.

Als gevolg van het ongeluk is er een aanzienlijke file ontstaan op de N11, met vertragingen tussen Alphen aan den Rijn en Leiden. 

n11 botsing

botsing n11 ambulance

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!