Ray's Barbecue Place
Advertorial Winkels

Verwen jouw vader op Vaderdag met dit te gekke leren schort van Ray’s Barbecue Place

Vaderdag staat weer voor de deur. En je vader verdient natuurlijk het allerbeste! Heb jij nog geen idee wat jij je vader gaat geven? Dan heeft Ray’s Barbecue Place het perfecte cadeau voor jou! 

Met de zomer voor de deur en de warme temperaturen die ook in Alphen nog even aanhouden, gaan de barbecues massaal weer aan! Een vader zou een vader niet zijn als hij thuis het label van ‘chef barbecue’ niet heeft. Tijdens het verzorgen van heerlijke maaltijden tijdens de zomer mag je pa natuurlijk niet vies worden. Het leren barbecue schort van Ray’s Barbecue Place beschermt je vader niet alleen tegen hitte en spetters, maar hij steelt ook nog eens de show als echte grillmaster. 

Speciaal voor Vaderdag heeft Ray’s Barbecue Place nu een actie waarmee je 10% korting krijgt bij de aanschaf van een echt leren barbecueschort! Dus ben jij nog op zoek naar het ultieme cadeau waar je vader blij van wordt? Kom dan snel langs in de winkel aan de Euromarkt 127 en scoor het leren schort met korting.


Meer nieuws

Blog Fase 2, lees je mee?! vandaag 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."