Josh Walet

Verzoek: witte vouwwagen aan de Vliestroom verwijderen

Al geruime tijd staat er een vouwwagen geparkeerd op een parkeerterrein aan de Vliestroom in Alphen aan den Rijn. De vouwwagen belemmert het vrije verkeer. De gemeente verzoekt de eigenaar om de vouwwagen weg te halen.  

De witte vouwwagen is niet uitgerust met een kentekenbord, dus de eigenaar kan niet worden achterhaald. Ook is er een drietal fietsendragers gemonteerd op de vouwwagen. De vouwwagen staat al enige tijd ongebruikt geparkeerd op een openbaar weggedeelte en belemmert daarmee het verkeer.

De eigenaar van de vouwwagen wordt verzocht om zich uiterlijk woensdag 28 augustus te melden bij het Team Toezicht en Handhaving via het telefoonnummer 140172 of de vouwwagen van het parkeerterrein zelfstandig te verwijderen. Indien dit niet gebeurt, zal de vouwwagen door de gemeente worden verwijderd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 18:42

Drukte op de weg door boeren

Het was op woensdagmiddag 19 februari druk op de weg. Op de N207 en N446 waren er een hoop tractoren op weg naar huis.

Gemeente vandaag 17:11

Aantal bijensoorten mede door gemeente Alphen aan den Rijn gestegen

Sinds 2015 is de gemeente Alphen aan den Rijn actief betrokken bij het Groene Cirkel Bijenlandschap. Het doel is om de soortenrijkdom van bijen en andere bestuivende insecten in de regio aanzienlijk te vergroten. In 2018 is het aantal bijensoorten hierdoor al met 34% toegenomen.

Advertorial Overige vandaag 15:38

Productiehuis Alphen bouwt aan werktheater op broedplaats De Werf

Nog even en er kan geen creatieve, ondernemende huurder meer bij op De Werf, de hotspot van de Alphense maakindustrie. Ook Productiehuis Alphen (PA) heeft een plek gekregen tussen de ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers.

Blog Opinie vandaag 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.