van Keeken schoenen
Advertorial Winkels

Vier een Scandinavische zomer met Van Keeken schoenen

Wist je dat in Scandinavië de gelukkigste mensen wonen? Een plek waar je graag wil zijn! Daarom organiseert Van Keeken schoenen op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei, in samenwerking met Knøss, een Copenhagen weekend!

De hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, staat bekend om de vriendelijke mensen, het lekkere eten en de prachtige architectuur. Deze sfeer kun je van vrijdag 26 mei 09:30 uur tot en met zaterdag 27 mei 17:30 uur ervaren bij Van Keeken schoenen en Knøss!

Waan je in de sfeer van Copenhagen, ga een Scandinavische zomer tegemoet met een paar gave Copenhagen Studio's sneakers of slippers aan je voeten én krijg nog eens dubbel korting! Je krijgt namelijk alléén vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 10% korting bij van Keeken schoenen op alles van Copenhagen Studio’s. Dat kortingsbedrag krijg je ook nog eens cadeau om te genieten van een Copenhagen moment bij Knøss!

Zie jij jezelf al lekker aan het water in het zonnetje genieten van een heerlijke koffie met een fika (iets lekkers)? Of bestel de special van het weekend, de 'Copenhagen-Smørrebrød'. Alléén dit weekend op de kaart!


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.