van Keeken schoenen
Advertorial Winkels

Vier een Scandinavische zomer met Van Keeken schoenen

Wist je dat in Scandinavië de gelukkigste mensen wonen? Een plek waar je graag wil zijn! Daarom organiseert Van Keeken schoenen op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei, in samenwerking met Knøss, een Copenhagen weekend!

De hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, staat bekend om de vriendelijke mensen, het lekkere eten en de prachtige architectuur. Deze sfeer kun je van vrijdag 26 mei 09:30 uur tot en met zaterdag 27 mei 17:30 uur ervaren bij Van Keeken schoenen en Knøss!

Waan je in de sfeer van Copenhagen, ga een Scandinavische zomer tegemoet met een paar gave Copenhagen Studio's sneakers of slippers aan je voeten én krijg nog eens dubbel korting! Je krijgt namelijk alléén vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 10% korting bij van Keeken schoenen op alles van Copenhagen Studio’s. Dat kortingsbedrag krijg je ook nog eens cadeau om te genieten van een Copenhagen moment bij Knøss!

Zie jij jezelf al lekker aan het water in het zonnetje genieten van een heerlijke koffie met een fika (iets lekkers)? Of bestel de special van het weekend, de 'Copenhagen-Smørrebrød'. Alléén dit weekend op de kaart!


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen.