van Keeken schoenen
Advertorial Winkels

Vier een Scandinavische zomer met Van Keeken schoenen

Wist je dat in Scandinavië de gelukkigste mensen wonen? Een plek waar je graag wil zijn! Daarom organiseert Van Keeken schoenen op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei, in samenwerking met Knøss, een Copenhagen weekend!

De hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, staat bekend om de vriendelijke mensen, het lekkere eten en de prachtige architectuur. Deze sfeer kun je van vrijdag 26 mei 09:30 uur tot en met zaterdag 27 mei 17:30 uur ervaren bij Van Keeken schoenen en Knøss!

Waan je in de sfeer van Copenhagen, ga een Scandinavische zomer tegemoet met een paar gave Copenhagen Studio's sneakers of slippers aan je voeten én krijg nog eens dubbel korting! Je krijgt namelijk alléén vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 10% korting bij van Keeken schoenen op alles van Copenhagen Studio’s. Dat kortingsbedrag krijg je ook nog eens cadeau om te genieten van een Copenhagen moment bij Knøss!

Zie jij jezelf al lekker aan het water in het zonnetje genieten van een heerlijke koffie met een fika (iets lekkers)? Of bestel de special van het weekend, de 'Copenhagen-Smørrebrød'. Alléén dit weekend op de kaart!


Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.