Advertorial Horeca

Vier Kerst bij La Cubanita

Het is bijna Kerst. Weet jij nog niet wat je gaat doen tijdens de kerstdagen? Reserveer dan snel een tafeltje bij La Cubanita, waar je van een heerlijk kerstmenu kunt genieten!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij La Cubanita uitgebreid tafelen voor € 31,50 per persoon. Voor deze prijs krijg je bij binnenkomst een heerlijk glas cava, eet je onbeperkt tapas van de menukaart, en sluit je de avond af met een feestelijk dessert. Kinderen betalen slechts € 17,50 en krijgen een feestelijk alcoholvrij bubbeldrankje. Op kerstavond kun je genieten van onbeperkt tapas voor € 19,50 per persoon.

Villa Joep
De hele maand december staat bij La Cubanita in het teken van Villa Joep. Dit goede doel zet zich in voor kinderen met Neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. “Dit jaar steunen we al voor het 4e jaar op rij Villa Joep. Het is het enige goede doel wat La Cubanita steunt. Dit doen we omdat al het ingezamelde geld ook daadwerkelijk naar het onderzoek gaat. Met het onderzoek wordt de kans op genezing vergroot.”

Speciaal voor deze maand heeft La Cubanita 6 lekkere cocktails ontwikkeld. Deze cocktails kosten slechts 3,50 per stuk. Ben je benieuwd naar de cocktails, neem dan een kijkje op de website. Voor elke Villa Joep-cocktail die je bestelt, wordt € 1 gedoneerd aan Villa Joep. Wil je geen cocktail, maar wel een bijdrage doen? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? La Cubanita is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur vandaag 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.