La Cubanita
Advertorial Horeca

Vier Kerst bij La Cubanita

Het is bijna Kerst. Weet jij nog niet wat je gaat doen tijdens de kerstdagen? Reserveer dan snel een tafeltje bij La Cubanita, waar je van een heerlijk kerstmenu kunt genieten!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij La Cubanita uitgebreid tafelen voor € 31,50 per persoon. Voor deze prijs krijg je bij binnenkomst een heerlijk glas cava, eet je onbeperkt tapas van de menukaart, en sluit je de avond af met een feestelijk dessert. Kinderen betalen slechts € 17,50 en krijgen een feestelijk alcoholvrij bubbeldrankje. Op kerstavond kun je genieten van onbeperkt tapas voor € 19,50 per persoon.

Villa Joep
De hele maand december staat bij La Cubanita in het teken van Villa Joep. Dit goede doel zet zich in voor kinderen met Neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. “Dit jaar steunen we al voor het 4e jaar op rij Villa Joep. Het is het enige goede doel wat La Cubanita steunt. Dit doen we omdat al het ingezamelde geld ook daadwerkelijk naar het onderzoek gaat. Met het onderzoek wordt de kans op genezing vergroot.”

Speciaal voor deze maand heeft La Cubanita 6 lekkere cocktails ontwikkeld. Deze cocktails kosten slechts 3,50 per stuk. Ben je benieuwd naar de cocktails, neem dan een kijkje op de website. Voor elke Villa Joep-cocktail die je bestelt, wordt € 1 gedoneerd aan Villa Joep. Wil je geen cocktail, maar wel een bijdrage doen? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? La Cubanita is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.

Dronefotografie vandaag 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.