Advertorial Horeca

Vier Kerst bij La Cubanita

Het is bijna Kerst. Weet jij nog niet wat je gaat doen tijdens de kerstdagen? Reserveer dan snel een tafeltje bij La Cubanita, waar je van een heerlijk kerstmenu kunt genieten!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij La Cubanita uitgebreid tafelen voor € 31,50 per persoon. Voor deze prijs krijg je bij binnenkomst een heerlijk glas cava, eet je onbeperkt tapas van de menukaart, en sluit je de avond af met een feestelijk dessert. Kinderen betalen slechts € 17,50 en krijgen een feestelijk alcoholvrij bubbeldrankje. Op kerstavond kun je genieten van onbeperkt tapas voor € 19,50 per persoon.

Villa Joep
De hele maand december staat bij La Cubanita in het teken van Villa Joep. Dit goede doel zet zich in voor kinderen met Neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. “Dit jaar steunen we al voor het 4e jaar op rij Villa Joep. Het is het enige goede doel wat La Cubanita steunt. Dit doen we omdat al het ingezamelde geld ook daadwerkelijk naar het onderzoek gaat. Met het onderzoek wordt de kans op genezing vergroot.”

Speciaal voor deze maand heeft La Cubanita 6 lekkere cocktails ontwikkeld. Deze cocktails kosten slechts 3,50 per stuk. Ben je benieuwd naar de cocktails, neem dan een kijkje op de website. Voor elke Villa Joep-cocktail die je bestelt, wordt € 1 gedoneerd aan Villa Joep. Wil je geen cocktail, maar wel een bijdrage doen? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? La Cubanita is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.