Sionskerk

Vier kerst in de Sionskerk

Vier de betoverende kerstdagen dit jaar in de gezelligheid van de Sionskerk! De gemeenschap nodigt iedereen hartelijk uit om deel te nemen aan de speciale kerstdiensten met een programma vol muziek.

"Wij vinden het belangrijk dat de kerstboodschap wordt uitgedragen aan iedereen, naast natuurlijk alle georganiseerde gezelligheid", laat de organisatie weten. Daarom is iedereen van harte welkom.

Programma

Kerstavond om 20:00 uur, tijdens de kerstavonddienst met het inspirerende Hineni en koor, staat het thema 'In Het Licht' centraal. Samen gaan we op zoek naar het licht door middel van zang, toneel en het tijdloze Kerstevangelie. De deuren openen om 19:30 uur, en na de viering is er gelegenheid om te genieten van koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein.

Op maandag 25 december om 09:30 uur is er een feestelijke kerstdienst, waarbij iedereen gezamenlijk zal zingen, bidden en luisteren naar het kerstevangelie. Met muzikale bijdragen van Richard Verweij, Andre Weerheim, Bjorn Hoogenes, Hineni en het koor belooft deze dienst een harmonieuze ervaring te worden. Na de dienst is er gelegenheid voor koffie en thee.

Op dinsdag 26 december staat de dienst om 10:00 uur in het teken van ont-moeten, waarbij de focus ligt op minder moeten en meer samenzijn. 's Middags vanaf 16:00 uur is er gelegenheid om gezamenlijk te eten, spelletjes te spelen en muziek te maken. "Niemand hoeft met kerst alleen te zijn", laat de organisatie weten. 

Toegang is voor iedereen gratis en er is genoeg parkeergelegenheid. Meer lezen? Klik hier voor de website van de Sionskerk!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.