Advertorial Horeca

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?

Op zondag 9 en maandag 10 april organiseert McDonald’s Alphen Drive de eerste editie van het McDonald’s paasontbijt. En iedereen is welkom, je vader of moeder, je vriend(in) of je opa en oma. Jullie zullen samen gaan genieten van een heerlijk paasontbijt, samengesteld door McDonald’s. De normale prijzen gelden hierbij. De enthousiaste medewerkers van McDonald’s Alphen Drive zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijk ontbijtdiner zal worden. Het vindt plaats van 09:00 uur tot 11:30 uur bij McDonald’s Alphen Drive.

Activiteiten

Naast dat McDonald’s Alphen voor een heerlijk ontbijt zal zorgen, zullen er ook verschillende activiteiten te doen zijn. Denk aan leuke spelletjes, zoals het raden van paaseitjes, een leuke speurtocht en een kleurwedstrijd. En niet te vergeten, ook onze McDonald’s paashaas komt langs! Dit wil jij toch niet missen?

Aanmelding

Vergeet je niet op tijd aan te melden. Je kunt je aanmelden tot 7 april door een mailtje te sturen naar lsm@mcdonaldsleiden.nl. Zo ben je verzekerd van een tafel in het mooi aangeklede en sfeervolle restaurant. McDonald’s Alphen Drive kijkt er naar uit jou en je gezelschap te verwelkomen. Wacht niet te lang, want vol is vol. Met wie kom jij gezellig langs?


Meer nieuws

Overige vandaag 11:33

Partijen hoogheemraadschap van Rijnland bereiken akkoord

De nieuwe dagelijks bestuurders (hoogheemraden) van Rijnland zijn op 31 mei 2023 tijdens een extra vergadering van het algemeen bestuur (VV) geïnstalleerd. BBB, VVD, CDA, Agrarisch, Natuur en JA21 hebben een akkoord bereikt en zullen gaan samenwerken.

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.