Van der Valk Avifauna
Advertorial Horeca

Vier Pasen thuis met Van der Valk Avifauna

Met Pasen had Van der Valk Avifauna graag de terrassen vol gezien, met gasten die heerlijk aan het genieten waren van een lunch, diner of gewoon een borreltje. Maar helaas wordt hun geduld nog even op de proef gesteld. Uiteraard heeft Van der Valk Avifauna hier iets op bedacht. 

Omdat je niet naar Avifauna toekan, kun je deze Pasen wel de heerlijke gerechten van Van der Valk in huis halen. Je kunt een feestelijke brunchbox, dinerbox, kinderbox of Valk to Go bestellen en deze afhalen bij de paas drive trough. Op deze manier heb je in een keer al je boodschappen in huis en zet je in een korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel!

De brunchbox à € 29,50 per persoon, bestaat uit:
Brood: Mini croissants, mini broodjes (zelf even afbakken) en een paasstolletje
Zoet beleg: Hagelslag, jam, honing en boter
Hartig beleg: Beenham, Serranoham, gerookte zalm, jong belegen kaas, brie en scharrelei salade
Warme gerechten: Roerei en bacon, gehaktballetjes in pindasaus, kippenragout met een pasteitje, drumstick, quiche, aspergesoep en poffertjes
Overig: Hollandse garnalen met cocktailsaus, jus d’orange, smoothie, fruitsalade, paasdessert en chocolade paaseitjes

Dinerbox à € 37,50 per persoon, bestaat uit:
Voorgerecht: Lomo (Spaanse gedroogde en dun gesneden varkenshaas met paprika), gemarineerde groenten, sushi, Serranoham, zalmpraline en Hollandse garnalen met cocktailsaus. Geserveerd met stokbrood en roomboter
Hoofdgerecht: Lamsfilet met honing-tijmsaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
OF
Doradefilet met saffraansaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
OF
Tournedos met rode wijnsaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
Dessert: Grand Dessert
Je maakt vooraf een keuze uit de hoofdgerechten.

Kinderbox à € 13,50 per kind, bestaat uit:
Fruitsalade | Snoeptomaatjes | Appelmoes | Poffertjes | Poedersuiker | Boter | Kipnuggets | Gehaktballetjes in pindasaus | Paasverrassing

Bij de boxen dien je thuis nog wel zelf de laatste hand te leggen aan de gerechten. Hoe je dit moet bereiden kun je zien in de instructievideo op de website van Van der Valk Avifauna. Onder begeleiding van Chef-kok Peter Weissenburger word je stap voor stap uitgelegd hoe je de gerechten het beste kunt bereiden. Daarnaast wordt er ook een beschrijving aangeleverd in de boxen.
Heb je geen zin om zelf in de keuken te staan deze Pasen? Bestel dan de Valk to Go gerechten.

Wie wil dat nou niet, Pasen vieren met je favoriete restaurant? Raak je na het lezen van dit bericht ook zo enthousiast? De Paasboxen zijn telefonisch of via de website te bestellen. Bestellen kan tot en met 31 maart.

van der valk avifauna pasen.png


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!