Vier Pasen thuis met Van der Valk Avifauna
Met Pasen had Van der Valk Avifauna graag de terrassen vol gezien, met gasten die heerlijk aan het genieten waren van een lunch, diner of gewoon een borreltje. Maar helaas wordt hun geduld nog even op de proef gesteld. Uiteraard heeft Van der Valk Avifauna hier iets op bedacht.
Omdat je niet naar Avifauna toekan, kun je deze Pasen wel de heerlijke gerechten van Van der Valk in huis halen. Je kunt een feestelijke brunchbox, dinerbox, kinderbox of Valk to Go bestellen en deze afhalen bij de paas drive trough. Op deze manier heb je in een keer al je boodschappen in huis en zet je in een korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel!
De brunchbox à € 29,50 per persoon, bestaat uit:
Brood: Mini croissants, mini broodjes (zelf even afbakken) en een paasstolletje
Zoet beleg: Hagelslag, jam, honing en boter
Hartig beleg: Beenham, Serranoham, gerookte zalm, jong belegen kaas, brie en scharrelei salade
Warme gerechten: Roerei en bacon, gehaktballetjes in pindasaus, kippenragout met een pasteitje, drumstick, quiche, aspergesoep en poffertjes
Overig: Hollandse garnalen met cocktailsaus, jus d’orange, smoothie, fruitsalade, paasdessert en chocolade paaseitjes
Dinerbox à € 37,50 per persoon, bestaat uit:
Voorgerecht: Lomo (Spaanse gedroogde en dun gesneden varkenshaas met paprika), gemarineerde groenten, sushi, Serranoham, zalmpraline en Hollandse garnalen met cocktailsaus. Geserveerd met stokbrood en roomboter
Hoofdgerecht: Lamsfilet met honing-tijmsaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
OF
Doradefilet met saffraansaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
OF
Tournedos met rode wijnsaus, lentegroenten en een aardappeltaartje
Dessert: Grand Dessert
Je maakt vooraf een keuze uit de hoofdgerechten.
Kinderbox à € 13,50 per kind, bestaat uit:
Fruitsalade | Snoeptomaatjes | Appelmoes | Poffertjes | Poedersuiker | Boter | Kipnuggets | Gehaktballetjes in pindasaus | Paasverrassing
Bij de boxen dien je thuis nog wel zelf de laatste hand te leggen aan de gerechten. Hoe je dit moet bereiden kun je zien in de instructievideo op de website van Van der Valk Avifauna. Onder begeleiding van Chef-kok Peter Weissenburger word je stap voor stap uitgelegd hoe je de gerechten het beste kunt bereiden. Daarnaast wordt er ook een beschrijving aangeleverd in de boxen.
Heb je geen zin om zelf in de keuken te staan deze Pasen? Bestel dan de Valk to Go gerechten.
Wie wil dat nou niet, Pasen vieren met je favoriete restaurant? Raak je na het lezen van dit bericht ook zo enthousiast? De Paasboxen zijn telefonisch of via de website te bestellen. Bestellen kan tot en met 31 maart.