Lodge Alphen
Advertorial Horeca

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Een onvergetelijke Koningsdag, daar wil Lodge Alphen voor zorgen met het kleedjesterras op de dagcamping. Vanaf het to-go punt van Lodge Alphen grenzend aan de dagcamping, start om 10:00 uur de dag met Koningsdag koffie. Lodge Alphen staat klaar met verse Italiaanse koffie, verschillende koffie specials en (verse) thee met een tompouce van Banketbakkerij Stevers. Voor de kids is er oranje limonade met een lekkere oranje cupcake van Stevers.

Liever ’s middags langskomen? Vanaf 13:30 uur start de oranjeborrel. Deze bestaat uit lekkernijen van de nieuwe menukaart van Lodge Alphen, zoals het Lodge delicatessenplateau met heerlijke verse vleeswaren, kaas en brood met dip. Voor de kids is er een kidscocktail een speciaal borrelsnoepzakje vol lekkers en een zakje friet. De gehele dag kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen (tot 12 jaar, bij afname van consumptie) of met een potje knotshockey op het grasveld van de dagcamping. Daarnaast voert Lodge Alphen tijdens koningsdag de reguliere to-go kaart.

Neem een kleedje mee naar de dagcamping of huur er één bij Lodge Alphen, om onder genot van muziek en de gezelligheid een kleedjesterras te vormen met inachtname van de geldende coronaregels. Reserveren voor de to-go producten zoals de koffie en borrel van Lodge Alphen is mogelijk maar niet verplicht. Dit kan gedaan worden via deze link.

*Zowel de Koningsdag koffie als de oranjeborrel gaan alleen door bij droog weer, Lodge Alphen maakt op 27 april via Instagram en Facebook @Lodge_alphen bekend of het doorgaat.


Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.