Lodge Alphen
Advertorial Horeca

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.

De grillmaster zal vanaf 17:00 uur starten en vanaf dan kun je genieten van heerlijke producten van keurslager Loek van Vliet. Het buffet bevat naast vlees ook salades, stokbrood, frietjes en diverse sauzen en dipjes. Voor ieder wat wils dus!

Neem de tijd om langs het uitgebreide buffet te lopen, bestel een drankje, zet je vader in het zonnetje en geniet van elkaar en al het lekkers. Speciaal voor de kids wordt er een springkussen geplaatst en liggen er kleurplaten klaar. Dit maakt Vaderdag een feest voor jong en oud.

Wees er snel bij en reserveer op tijd, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt snel en eenvoudig reserveren via de website van Lodge Alphen.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.