Castellum Theater & Film
Advertorial Film

Vier Vaderdag in Castellum!

Op Vaderdag vieren wij alle vaders, stiefvaders, vaderfiguren en (bonus)vaders. En zeg nu zelf: dit vier je het beste met een geweldige avond uit. 

Bijvoorbeeld met Knock Out Comedy Crew op donderdag 27 juni. Met een line-up van vijf comedians belooft het een avond te worden vol bulderende lachsalvo's en ongefilterde humor. Mis deze kans niet om het seizoen op een hilarische noot af te sluiten met je (bonus)vader! 

Of kies voor de actiekomedie Bad Boys: Ride Or Die met Will Smith en Martin Lawrence op zondag 16 juni. Speciaal voor vaderdag verzorgen wij heerlijke bitterballen en een speciaalbiertje naar keuze. 

KZK_en_Knock_Out_Comedy_Crew[1].png

Komend seizoen kan je voor één bedrag, onbeperkt genieten van alle Kleine Zaal voorstellingen met de Kleine Zaal-kaart.  

Bestel hem nu en geniet dit seizoen al van voordeel bij de Knock Out Comedy Crew. Heb je al een kaartje én de Kleine Zaal-kaart? Neem dan gratis iemand mee. 

Mogen wij even jouw aandacht? 

LinkedIn-liggend[1].png

De voorgenomen btw-verhoging is een extra belasting op jouw cultuur, sport, horeca en media. Het raakt je vrije tijd, nieuwsgierigheid, je favoriete voetbalteam, het boek dat je leest, de schilderij aan je muur, de fanfare in je buurt, de hotelovernachting, het tijdschrift in de trein, de kickboksschool in je wijk en de krant die je leest. Spreek je uit en kijk wat jij kunt doen! 

Meer informatie 

Kaarten zijn online (www.castellum.nl) te koop of bij de theaterbalie (di t/m za: 12:00 - 14:00 uur). 

Bekijk de volledige theateragenda


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.