Winkelcentrum Baronie
Advertorial Evenementen

Vier zaterdag 10 februari de liefde bij winkelcentrum de Baronie

Het is bijna Valentijnsdag en daarom vieren we zaterdag 10 februari de liefde op winkelcentrum De Baronie. De polaroid valentijnmeisjes leggen jouw liefdes herinnering vast. Kom van 11:00 – 15:00 uur langs en laat je verrassen. 

Valentijnsdag

Kom jij op Valentijnsdag steevast met een bos bloemen aanzetten? Dan zijn onze Valentijnsdag ideeën misschien wel wat voor je. Winkelcentrum de Baronie heeft een aantal Valentijn tips voor je op een rijtje gezet.

Valentijntips

  1. Verwen je geliefde met wat lekkers van Martinez Chocolatier. Daar wordt toch iedereen blij van!
  2. Maak een verwenpakket voor je geliefde. Koop niet een standaard verwenpakket maar creëer je eigen pakket waar jouw liefde gek op is. Kruidvat en Action hebben alles in huis om dat te realiseren. Je kan daarbij denken aan een gezicht-en haarmasker, haar favoriete douchegel of luchtje.
  3. Wil je je geliefde verwennen met een heerlijk (thuis)etentje bij één van de restaurants op de Baronie. Heb je zin in Sushi? Shabu Shabu maakt de lekkerste sushi voor je klaar. Wil je een Sri lankaanse eten? Restaurant Jaffna haalt Sri lankaanse sferen naar de Baronie. Wil je lekker thuisblijven maar heb je meer zin in saté, dan maakt De Beren dat voor jou klaar om heerlijk thuis op te eten. De Baronie biedt genoeg mogelijkheden voor een heerlijke avondje!

Over winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Bakker van Maanen, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Sportcity, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxury Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Slagerij de Baronie, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78).  De eerste anderhalf uur is het gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op de websiteFacebook of Instagram.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.