Trias
Advertorial Werken

Vijf goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk

Werkgeluk: een controversieel onderwerp waar zelden bij wordt stilgestaan. De combinatie van een leuke job, je privéleven, drie keer in de week sporten en het onderhouden van je sociale contacten vraagt om onwijs veel intrinsieke motivatie van jezelf, vind je niet? Je lichaam en geest zijn ervoor gebouwd. Maar is dat genoeg?

Een roerige periode met als gevolg krapte op de arbeidsmarkt heeft ons aan het denken gezet. Wat houdt gelukkig zijn met je werk eigenlijk in? En hoe heb je dit zelf in de hand? TRIAS heeft ‘5 goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk’ voor je op een rij gezet.

1. Flexibiliteit

Zelf bepalen waar, wanneer en hoe je je werk uitvoert wordt steeds populairder. En in deze tijden is het niet gek om over arbeidsvoorwaarden te onderhandelen, mits daar ruimte voor is. Heeft jouw ideale bedrijf bijvoorbeeld meerdere vestigingen? Maak dan bespreekbaar welke locatie voor jou het meest past.

2. Leg de lat hoger

Bij werkgeluk hoort ook een uitdagend takenbestand. De wil om door te groeien en verder te ontwikkelen is een gezonde stimulans om je mogelijkheden eens te bekijken. Wanneer je de kenmerken van ontevredenheid op je werk herkent, komt dat in de meeste gevallen door een geestdodende routine. Leg de lat dus hoger en probeer jezelf uit te dagen.

Tip: werken bij TRIAS betekent niet alleen dat ze hun cliënten in hun (lichamelijke) kracht zetten, maar ook dat ze de werknemer helpen een veerkrachtige levensstijl te creëren. Want een betrokken werkgever betekent betrokken werknemers.

3. Gezonde werk-privé balans

Stabiliteit en een gezond ritme zijn natuurlijk de basis van een werkend leven. Als je net met de dag begint en dan al voor hete vuren staat wordt de motivatie met de tijd minder. Rust dus goed en werk efficiënt.

4. Betekenisvolle bedrijfsstructuren winnen

Vanuit branding wordt veelal gedacht aan een cultuur binnen de muren van een bedrijf. Hier worden meestal bepaalde kerneigenschappen en waarden aan gekoppeld. Vergis je niet in hoeveel impact deze disciplines hebben op jouw werkgeluk. Wanneer je ervoor zorgt dat jouw waarden passen bij die van je ideale werkgever, voelt het alsof je thuiskomt.

5. Word creatiever en productiever

Je kunt je zelfvertrouwen een enorme boost geven wanneer je productief en creatief bezig bent. De tevredenheid op je werk klinkt namelijk door in je resultaten. Denk maar eens aan de laatste keer dat je iets hebt behaald waar je heel hard voor hebt gewerkt. Je zult jezelf overtreffen en misschien zelfs verbazen op een job waar je écht gelukkig bent.

TRIAS is op zoek naar een fysiotherapeut met een topsportmentaliteit in Alphen aan den Rijn. Ben je (of ken je) de perfecte kandidaat? Kies dan voor werken bij TRIAS.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid gisteren 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk gisteren 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving gisteren 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk gisteren 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.