Alphens Boost Club
Advertorial Economie

Vijf redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Nog geen lid van de Alphens Boost Club? Als lid heb je twee keer per jaar toegang tot een leerzame marketingavond met interessante sprekers, die jou bijpraten over alle nieuwste trends op online marketing gebied. Nog meer redenen nodig om lid te worden? Lees dan verder!

Dit jaar hebben verschillende bedrijven weer hun kennis over online marketing vergroot door zich aan te sluiten bij de Alphens Boost Club. Als je lid bent van de Alphens Boost Club ontvang je naast toegang tot onze marketingavonden, ook een QuickScan van je online activiteiten met daarbij de verbeterpunten, en een door ons geschreven advertorial op Alphens.nl, inclusief fotografie.

Nog meer redenen nodig om lid te worden?

  1. Uniek voor en door Alphense ondernemers
  2. Je leert hoe je klanten trekt door middel van social media
  3. Rechtstreekse input van de marketeers van Alphens.nl
  4. Netwerken met andere lokale bedrijven
  5. Toegang tot de lancering van het Alphens.nl Magazine

Wil jij je aanmelden? Al meer dan 40 bedrijven gingen je voor! Ga naar abc.alphens.nl en meld je aan voor onze volgende editie. Wij nemen contact met je op voor meer informatie. Heb je toch nog vragen? Mailen kan naar arno@alphens.nl of timo@alphens.nl.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.