Alphens Boost Club
Advertorial Economie

Vijf redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Nog geen lid van de Alphens Boost Club? Als lid heb je twee keer per jaar toegang tot een leerzame marketingavond met interessante sprekers, die jou bijpraten over alle nieuwste trends op online marketing gebied. Nog meer redenen nodig om lid te worden? Lees dan verder!

Dit jaar hebben verschillende bedrijven weer hun kennis over online marketing vergroot door zich aan te sluiten bij de Alphens Boost Club. Als je lid bent van de Alphens Boost Club ontvang je naast toegang tot onze marketingavonden, ook een QuickScan van je online activiteiten met daarbij de verbeterpunten, en een door ons geschreven advertorial op Alphens.nl, inclusief fotografie.

Nog meer redenen nodig om lid te worden?

  1. Uniek voor en door Alphense ondernemers
  2. Je leert hoe je klanten trekt door middel van social media
  3. Rechtstreekse input van de marketeers van Alphens.nl
  4. Netwerken met andere lokale bedrijven
  5. Toegang tot de lancering van het Alphens.nl Magazine

Wil jij je aanmelden? Al meer dan 40 bedrijven gingen je voor! Ga naar abc.alphens.nl en meld je aan voor onze volgende editie. Wij nemen contact met je op voor meer informatie. Heb je toch nog vragen? Mailen kan naar arno@alphens.nl of timo@alphens.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."