Vijfde editie avondvierdaagse feestelijk afgesloten

Gisteravond was de laatste avond van de avondvierdaagse in Alphen aan den Rijn. Duizenden kinderen en ouders waren feestelijk gekleed om de laatste 5 km te lopen.

De organisatie riep de lopers op, om donderdagavond verkleed mee te lopen. Er liepen prinsessen, voetballers, cowboys en andere vrolijk verkleedde kinderen mee. Zij werden begeleid door verschillende drumfanfares. Aan het einde van de route, in het burgemeester Visserpark, ontvingen alle deelnemers een medaille. Ook langs de route werden sommige kinderen al verrast met een cadeautje, familieleden en vrienden stonden met bloemen en snoepmedailles langs de kant.

Door het tekort aan vrijwilligers moest de organisatie eerder de 10 km afstand al schrappen. De avondvierdaagse kampt al langer met een tekort aan vrijwilligers. Ook voor volgend jaar zijn zij al op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Meer informatie hierover vind je op de website van de avondvierdaagse


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:35

Verder reizen voor coronatest vanwege bereiken maximale labcapaciteit

In Alphen aan den Rijn is Nieuwe Sloot ingericht als test- en vaccinatielocatie, maar lang niet alle Alphenaren krijgen dit als optie. Zij moeten naar een testlocatie in een andere plaats. Dit heeft te maken met het bereiken van de maximum labcapaciteit bij de GGD.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:47

Xtra Positive lanceert natuurlijke truffels

De Alphense ondernemers Frangken Tuhumena en zijn zoon Jason Tuhumena lanceren samen met businesspartner Roel Wolfert het nieuwe bedrijf XtraPositive.com. Xtra Positive lanceert organic truffles. De natuurlijke truffels van Xtra Positive verbeteren de stemming, energie en focus!

Politiek plein vandaag 16:01

Financiën Alphen op orde met CDA-wethouder aan de knoppen

De komende weken blikt het CDA met enkele bekende politici terug. Vandaag aan het woord: Kees van Velzen, wethouder namens het CDA, die terugkijkt op een mooie carrière en zijn inzet en betrokkenheid bij het openbaar bestuur. 

Advertorial Sport vandaag 12:35

Open dag op zondag 30 januari bij Jawi

Wachtte je tijdens de lockdown op hét moment om weer aan de slag te gaan met je sportieve doelen? Dat moment is nu! Kom zondag 30 januari naar de open dag van Jawi.