Evenementen

Vijfde editie avondvierdaagse feestelijk afgesloten

Gisteravond was de laatste avond van de avondvierdaagse in Alphen aan den Rijn. Duizenden kinderen en ouders waren feestelijk gekleed om de laatste 5 km te lopen.

De organisatie riep de lopers op, om donderdagavond verkleed mee te lopen. Er liepen prinsessen, voetballers, cowboys en andere vrolijk verkleedde kinderen mee. Zij werden begeleid door verschillende drumfanfares. Aan het einde van de route, in het burgemeester Visserpark, ontvingen alle deelnemers een medaille. Ook langs de route werden sommige kinderen al verrast met een cadeautje, familieleden en vrienden stonden met bloemen en snoepmedailles langs de kant.

Door het tekort aan vrijwilligers moest de organisatie eerder de 10 km afstand al schrappen. De avondvierdaagse kampt al langer met een tekort aan vrijwilligers. Ook voor volgend jaar zijn zij al op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Meer informatie hierover vind je op de website van de avondvierdaagse


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.