de Adventskerk
Advertorial Evenementen

Vijfde editie Gospel & Soul Night in Adventskerk

Het is alweer de vijfde editie van het jaarlijks terugkerend Gospelconcert in de Adventskerk in de laatste maand van het jaar. Op vrijdagavond 15 december, treden deze keer het swingende Elijah Gospel & Soul choir en soulzangeres Shirma Rouse op in de kerk.  

Met een ongekend breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits en bekende musical- en popsongs, zorgt Elijah, het Leidsch/Alphense Gospel & Soul choir, voor een onvergetelijk optreden. Elijah werkt met eersteklas musici en brengt opzwepende muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten. In 2019 trad dit koor ook op in een uitverkochte Adventskerk. Samen met Edilia Rombley gaven zij toen een spetterend optreden.

Shirma Rouse

Shirma’s rijke, krachtige en soulvolle stem maakt haar een van de populairste zangeressen van Nederland. Zij is bekend geworden door haar werk als achtergrondzangeres bij onder andere Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Candy Dulfer en Henny Vrienten. Daarnaast heeft zij meegedaan aan The Voice of Holland met Trijntje Oosterhuis (ook geen onbekende in de Adventskerk) als haar coach.

“Mooi dat we een lustrum editie mogen neerzetten. Deze Gospel & Soul Night in de Adventskerk is ondertussen een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken geworden. We werken hard met alle enthousiaste vrijwilligers om deze feestelijke vijfde editie weer tot een succes te maken,’ zegt Stichting Vrienden van de Adventskerk.

Praktische informatie

De kaartverkoop is gestart. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de ticket site van Alphens.nl. Kosten zijn €29,50 per ticket inclusief 1 pauze drankje. Vrienden van Stichting Vrienden van de Adventskerk (speciale leden) betalen een vriendenprijs, namelijk €25,- per ticket inclusief 1 pauze drankje. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de bijna 101-jarige Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed in Alphen aan den Rijn. 

Voor meer informatie over dit concert, het vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.

www.vriendenvandeadventskerk.info 


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 15:55

Politie waarschuwt tegen ‘Gossip Girl’ accounts in de Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten. De Alphense politie stelt een chat open om over pesten te kunnen praten. Zeker nu er ook ‘Gossip Girl’ accounts door heel Nederland opduiken. Scholen in Alphen aan den Rijn waarschuwen leerlingen en ouders van dit fenomeen.

Advertorial Film gisteren 12:51

Deze week te zien in bioscoop Castellum

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift? Geen zorgen, want Theater Castellum vertoont vanaf 13 oktober het concert vier weken lang in de bioscoop! De zangeres verbreekt record na record. Alle concerten waren razendsnel uitverkocht en ook de film veroorzaakte in de VS een stormloop op kaarten.

Gemeente gisteren 11:36

Verkiezingen leggen druk op gemeenten, ministerie neemt maatregelen

Minister Hugo de Jonge heeft onlangs een evaluatie van de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen van afgelopen 15 maart aangeboden aan de Tweede Kamer. Hieruit blijkt dat de verkiezingen een zeer grote druk hebben gelegd op gemeenten. Het kabinet neemt maatregelen.