Vijftigjarig ATTC viert feest met Fun-Circuit

Zaterdag 7 september aanstaande viert tafeltennisvereniging ATTC het vijftigjarig bestaan. Alphenaren zijn van harte uitgenodigd om het feestje mee te vieren door mee te doen aan het Fun-Circuit.

In de zaal aan het Marsdiep 7 in Alphen worden de tafeltennisvaardigheden getest op een ludiek parcours met onder meer afwijkende tafels, bijzondere batjes en lastige opdrachten. Leuk voor ervaren tafeltennissers, maar zeker ook voor mensen die (bijna) nooit gespeeld hebben. 's Ochtends is er een toernooi voor leden, maar tussen 13.00 en 15.30 uur is dit Fun-Circuit gratis voor iedereen toegankelijk.

Oud-leden welkom
Na het Fun-Circuit is er van 16.00-18.00 uur een receptie voor leden, oud-leden en andere betrokkenen. Inmiddels zijn al de nodige oud-leden opgespoord, maar ook degenen die nog geen officiële uitnodiging hebben gekregen zijn van harte welkom om binnen te lopen aan het Marsdiep. De Alphense TafelTennisClub is officieel opgericht in 1969 als ATTC Boot, na een fusie tussen het oorspronkelijke ATTC en de personeelsvereniging van motorenfabriek De Industrie. In de afgelopen vijftig jaar heeft de vereniging de nodige kampioenen voortgebracht en honderden Alphenaren in beweging gebracht.

Voor meer informatie over het jubileum, de receptie of het Fun-Circuit kunnen Alphenaren mailen naar jubileumfeest@attc-tafeltennis.nl

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.

Advertorial Overige gisteren 14:46

Steun Melissa voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder opnieuw de marathon van Tokyo om geld in te zamelen voor Kika. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Calamiteiten gisteren 14:11

Politie treft nepwapen en vuurwerk aan bij groepje jongens

Op zondag 19 januari reageerde de politie op een melding van een groepje jeugd dat met een luchtdrukwapen aan het schieten zou zijn. Op de Hoflaan in Alphen heeft de politie drie jongens staande gehouden.