Vijftigjarig ATTC viert feest met Fun-Circuit

Zaterdag 7 september aanstaande viert tafeltennisvereniging ATTC het vijftigjarig bestaan. Alphenaren zijn van harte uitgenodigd om het feestje mee te vieren door mee te doen aan het Fun-Circuit.

In de zaal aan het Marsdiep 7 in Alphen worden de tafeltennisvaardigheden getest op een ludiek parcours met onder meer afwijkende tafels, bijzondere batjes en lastige opdrachten. Leuk voor ervaren tafeltennissers, maar zeker ook voor mensen die (bijna) nooit gespeeld hebben. 's Ochtends is er een toernooi voor leden, maar tussen 13.00 en 15.30 uur is dit Fun-Circuit gratis voor iedereen toegankelijk.

Oud-leden welkom
Na het Fun-Circuit is er van 16.00-18.00 uur een receptie voor leden, oud-leden en andere betrokkenen. Inmiddels zijn al de nodige oud-leden opgespoord, maar ook degenen die nog geen officiële uitnodiging hebben gekregen zijn van harte welkom om binnen te lopen aan het Marsdiep. De Alphense TafelTennisClub is officieel opgericht in 1969 als ATTC Boot, na een fusie tussen het oorspronkelijke ATTC en de personeelsvereniging van motorenfabriek De Industrie. In de afgelopen vijftig jaar heeft de vereniging de nodige kampioenen voortgebracht en honderden Alphenaren in beweging gebracht.

Voor meer informatie over het jubileum, de receptie of het Fun-Circuit kunnen Alphenaren mailen naar jubileumfeest@attc-tafeltennis.nl

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!