Josh Walet
Advertorial Winactie Evenementen

Vind een sollicitant en win vier tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer

Ken jij iemand die net is afgestudeerd en zich wil ontwikkelen, die barst van creatieve ideeën voor social media en content marketing en die wil werken in een gezellig en hecht team? Lees dan vooral verder, want jij maakt kans op een te gekke prijs!

SERA Business Design is op zoek naar een social media en content marketeer. Een social media en content marketeer houdt zich bezig met het creëren van content, beheren en bijhouden van contentkalenders en identificeren van nieuwe trends en kansen. Daarnaast draagt een marketeer bij aan het ontwikkelen van social mediastrategieën en het bedenken en uitvoeren van social media-activiteiten. Ken jij iemand die geschikt is?

Bekijk de hele vacature op SERA.nl >

Vind een sollicitant en win!

Als jij SERA Business Design kunt helpen met het vinden van een geschikte sollicitant, maak jij kans op een te gekke prijs! Je kunt namelijk vier tickets voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer winnen. Deze avond kun je de rapkunsten van Kraantje Pappie bewonderen, de tent afbreken met Chef‘Special, en meezingen met de hits van Bløf en The Dirty Daddies. Dit wil je toch niet missen?

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op tickets moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties dé persoon taggen die geschikt is voor deze functie. Wie weet win jij wel de vier tickets voor hét festival van deze zomer.

Ook op zoek naar een baan? Check de overige openstaande vacatures op Alphens.nl en vind jouw droombaan.


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.