Josh Walet
Advertorial Winactie Evenementen

Vind een sollicitant en win vier tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer

Ken jij iemand die net is afgestudeerd en zich wil ontwikkelen, die barst van creatieve ideeën voor social media en content marketing en die wil werken in een gezellig en hecht team? Lees dan vooral verder, want jij maakt kans op een te gekke prijs!

SERA Business Design is op zoek naar een social media en content marketeer. Een social media en content marketeer houdt zich bezig met het creëren van content, beheren en bijhouden van contentkalenders en identificeren van nieuwe trends en kansen. Daarnaast draagt een marketeer bij aan het ontwikkelen van social mediastrategieën en het bedenken en uitvoeren van social media-activiteiten. Ken jij iemand die geschikt is?

Bekijk de hele vacature op SERA.nl >

Vind een sollicitant en win!

Als jij SERA Business Design kunt helpen met het vinden van een geschikte sollicitant, maak jij kans op een te gekke prijs! Je kunt namelijk vier tickets voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer winnen. Deze avond kun je de rapkunsten van Kraantje Pappie bewonderen, de tent afbreken met Chef‘Special, en meezingen met de hits van Bløf en The Dirty Daddies. Dit wil je toch niet missen?

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op tickets moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties dé persoon taggen die geschikt is voor deze functie. Wie weet win jij wel de vier tickets voor hét festival van deze zomer.

Ook op zoek naar een baan? Check de overige openstaande vacatures op Alphens.nl en vind jouw droombaan.


Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.