Vis, vlees, wild of vegetarisch? Bij Restaurant ’t Haasje kan het allemaal
Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april organiseren wij de voorjaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Restaurant ’t Haasje serveren ze een overheerlijk viergangendiner.
Restaurant ’t Haasje is al jaren een trouw en graag geziene deelnemer van de Alphens Restaurantweek. Met een jarenlange historie is ‘t Haasje een mooie, gemoedelijke plek. Je waant je in een huiskamer in plaats van een restaurant. En dat maakt dineren bij ’t Haasje tot een prachtige ervaring. Het restaurant vind je in Hazerswoude-Rijndijk, op steenworp afstand van Alphen.
Overheerlijk viergangendiner
Wat kun je verwachten als je tijdens de Alphens Restaurantweek bij Restaurant ’t Haasje gaat dineren? Een viergangendiner met oog voor smaak, smaakbalans en smaakcombinatie. Voor € 35 geniet je van verrassende combinaties. Vis, vlees, wild of vegetarisch, het kan allemaal!
Het viergangendiner begin je met een voorgerecht. Kies jij voor de gemarineerde tonijnfilet met gedresseerde komkommer, sojastroop en wasabi-ijs? De kalfscarpaccio met balsamicocrème, pijnboompitten, rucola en gebakken padano-kaaskoekje? Een luchtige salade met wilde duivenborst, paddenstoelencake en zwarte-bessendressing? Of de gebakken gerijpte camembert met appel-cranberrycompote?
Voordat het hoofdgerecht geserveerd wordt, krijg je eerst nog een tussengerecht: een krachtige gevogeltebouillon met eekhoorntjesbrood. Ook voor het hoofdgerecht is volop keuze tussen vis, vlees, gevogelte en vega. Ga voor de gebakken verse koolvisfilet met Provençaalse cherrytomaatjes; de Ierse runderbiefstuk met gebakken champignons en pepersaus; de eendenborstfilet met tijmrösti en bosvruchtensaus; of de krokant gebakken gekruide bloemkoolroos met saus van kerrie en ananas.
De avond is natuurlijk niet compleet zonder een dessert. Op het menu staat een galia-meloen overgoten met zoete crème fraîchesaus en sorbetijs op notenkoekje. Liever een nagerecht waarbij je vooraf niet weet wat je krijgt? Kies dan voor de dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken. Dat wordt smullen!
Alphens Restaurantweek
Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.
Kun jij ook niet wachten op een overheerlijk viergangendiner? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.