Josh Walet
Advertorial Winkels

Visspecialist Sluizeman heropent deuren na succesvolle verbouwing

Visspecialist Sluizeman heeft twee weken lang haar deuren gesloten gehouden om een complete make-over te ondergaan. Vanaf vandaag zijn de deuren weer geopend!

De afgelopen twee weken zijn intensief benut om het interieur van de winkel volledig te transformeren. Angelique Hendriks is verheugd over het resultaat en deelt haar enthousiasme: "We hebben hard gewerkt aan het vernieuwen van de winkel. We zijn de mooiste viswinkel van Nederland, al zeg ik het zelf.” Het is een frisse en moderne uitstraling geworden, die perfect aansluit bij de kwaliteit van de producten.

Naast de visuele veranderingen heeft Visspecialist Sluizeman ook haar assortiment van maaltijden uitgebreid. Klanten kunnen nu niet alleen genieten van een breed scala aan verse vis, maar ook kiezen uit een verrassend aanbod van heerlijke kant-en-klare maaltijden.

Om de heropening te vieren, werden vandaag om 10:00 uur de deuren wijd opengezet. Angelique en haar man nodigen klanten en buurtgenoten uit om samen deze week die verbouwing te vieren met hapje en bubbels. En vergeet uiteraard de heerlijke kibbeling niet!

Sluizeman 2.jpg


Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.