Josh Walet
Advertorial Winkels

Visspecialist Sluizeman heropent deuren na succesvolle verbouwing

Visspecialist Sluizeman heeft twee weken lang haar deuren gesloten gehouden om een complete make-over te ondergaan. Vanaf vandaag zijn de deuren weer geopend!

De afgelopen twee weken zijn intensief benut om het interieur van de winkel volledig te transformeren. Angelique Hendriks is verheugd over het resultaat en deelt haar enthousiasme: "We hebben hard gewerkt aan het vernieuwen van de winkel. We zijn de mooiste viswinkel van Nederland, al zeg ik het zelf.” Het is een frisse en moderne uitstraling geworden, die perfect aansluit bij de kwaliteit van de producten.

Naast de visuele veranderingen heeft Visspecialist Sluizeman ook haar assortiment van maaltijden uitgebreid. Klanten kunnen nu niet alleen genieten van een breed scala aan verse vis, maar ook kiezen uit een verrassend aanbod van heerlijke kant-en-klare maaltijden.

Om de heropening te vieren, werden vandaag om 10:00 uur de deuren wijd opengezet. Angelique en haar man nodigen klanten en buurtgenoten uit om samen deze week die verbouwing te vieren met hapje en bubbels. En vergeet uiteraard de heerlijke kibbeling niet!

Sluizeman 2.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.