Vitaliteit door drie Alphense sportverenigingen

Het project Tijd voor Vitaliteit is een samenwerking tussen Alphen Beweegt en de Alphense sportverenigingen Zeegersloot, TEAN en ATTC. De aftrap van het project om vijftigplussers in beweging te krijgen, is op 16 maart op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

Projectmanager Robin de Heij van Alphen Beweegt is enthousiast over het programma. “De kracht van het programma bestaat uit de samenwerking van verenigingen. Zij bieden sportaanbod aan die je prima als 50-plusser kunt beoefenen. Naast het bewegen staan het plezier en het sociale voorop.” Het project wordt begeleid en ondersteund door Fysiotherapie van den Berg en Intersport.

Aanbod
Bij Golfclub Zeegersloot kan via het project twintig weken lang golfles worden gevolgd. Daarnaast mag er ook onbeperkt worden geoefend. Clubs en ballen kunnen worden geleend.
Bij tennisvereniging TEAN kan in mei, juni en juli een serie van tien lessen worden gevolgd om de basis onder de knie te krijgen.
In april en in september is er een serie van tien lessen bij tafeltennisvereniging ATTC te volgen.
Voor alle drie de sporten geldt een tarief vanaf 5 euro per les via het project Tijd voor Vitaliteit.

Sportimpuls
Tijd voor Vitaliteit komt voort uit de landelijke Sportimpuls-subsidie die eind 2018 is toegekend aan de aanvragers Golfclub Zeegersloot, TEAN Tennisvereniging, Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro en Alphen Beweegt.

Kick-off
Zaterdag 16 maart zijn de drie verenigingen van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig op het Rijnplein om het winkelend publiek kennis te laten maken met het sportieve aanbod. Inschrijven is al mogelijk via www.alphenbeweegt.nl/tvv


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur gisteren 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport gisteren 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.