Mister BBQ

Vleesliefhebbers genieten bij Mister BBQ van een heerlijke mixed grill

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Mister BBQ serveert een heerlijke mixed grill.

Begin dit jaar opende de nieuwe vestiging van Mister BBQ de deuren aan de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Je kunt daar terecht voor de lekkerste spareribs, maar ook voor andere gerechten ben je bij Mister BBQ aan het juiste adres. Wist je dat Mister BBQ ook een restaurant heeft waar je van hun lekkere gerechten kunt genieten? Ervaar het tijdens de Alphens Restaurantweek!

Perfect voor vleesliefhebbers

Ben jij gek op een lekker stukje vlees? Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je bij Mister BBQ genieten voor slechts 25 euro genieten van een heerlijk driegangen diner, waar vlees centraal staat. Je kunt reserveren vanaf 4 personen.

De avond begint met carpaccio. Als hoofdgerecht kun je genieten van een heerlijke mixed grill met maar liefst vier soorten vlees: kipfilet met champignonsaus, saté, spareribs en varkenshaas. Om de avond af te sluiten kun je smullen van ijs. Yum!

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Smullen van lekkere stukken vlees? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.