Josh Walet
Advertorial Horeca

Vliegende start voor McDelivery in Alphen

Heb jij ze al voorbij zien rijden, de bezorgers van Uber Eats? Sinds twee weken hoeven Alphenaren namelijk niet meer naar de McDonald’s in het centrum voor de klassieke Big Mac of de goudgele Franse frietjes, maar kunnen ze het ook thuis laten bezorgen. Dat het een succes is, blijkt wel uit de vele bestellingen.

McDonald’s was al enige tijd gestart met bezorgen in de grote steden in Nederland. Eind oktober werd Alphen aan den Rijn aan het lijstje toegevoegd. Een gouden zet, zeker nu er door de sluiting van de horecagelegenheden meer wordt thuisbezorgd dan ooit tevoren. “Zodra het nieuws naar buiten kwam dat we in Alphen gingen bezorgen, zagen we direct bestellingen binnenkomen”, vertelt Bianca Denekamp, Restaurantmanager bij McDonald’s. Het weekend daarop stroomden de bestellingen ook binnen. “We weten uit ervaring dat McDelivery vrijwel gelijk aanslaat, maar het geeft toch altijd een goed gevoel als we zien dat er ook echt veel bestellingen worden geplaatst.”

Net zo vers als in het restaurant

“Het sterke aan onze bezorgservice is dat onze producten net zo vers smaken als in het restaurant”, geeft Bianca aan. “Je mag onze gebruikelijke kwaliteit verwachten. Naast vers bereide producten maken we gebruik van de slimme techniek van onze bezorgpartners. Zo doen we versgebakken frietjes en ijsjes pas als laatste in een goed geïsoleerde tas en worden alle bestellingen 1-op-1 bezorgd.”

Korting op je bestelling

Zit jij al te watertanden? Dan heb je geluk, want om de lancering in Alphen te vieren, krijg je met de promocode WELKOMMCDONALDS twee keer € 7,50 korting op je eerste twee bestellingen! Het minimum bestelbedrag is € 15, de code is geldig tot en met 31 december 2020. Wij zeggen, bestellen maar! Download hier meteen de app van Uber Eats voor Apple of Android en check of jouw postcode in het bezorggebied valt.

Let op: de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere promotiecodes.

Op de foto: manager Rachel


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.