Advertorial Winkels

Vliegende start voor Ray’s Barbecue Place, en dat is reden voor een toffe EK actie

Al ruim een maand kun je bij Ray’s Barbecue Place aan de Euromarkt in Alphen terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw barbecue tot een succes te maken. De zaken gaan goed, dus een spetterende EK actie mag niet ontbreken: maak kans op een Kamado Joe classic 1 ter waarde van € 1.095!

Bij Ray’s Barbecue Place kun je terecht voor alles wat met barbecueën te maken heeft. Van barbecues en kolen tot aan sauzen, rubs, vers vlees en messen. En dat valt in de smaak bij Alphenaren. “De producten vliegen de deur uit”, vertelt eigenaar Raymond van Voorthuijzen. “De stelling met de messen heb ik een paar dagen geleden nog aangevuld, maar ze zijn nu alweer bijna op. Niet verwonderlijk, want het zijn messen van topkwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn.”

Feelgood factor

Alphenaren weten de barbecue speciaalzaak van Raymond al goed te vinden. “Het wordt echt goed ontvangen. Je merkt dat hier echt behoefte aan was.” De ruime en overzichtelijk ingedeelde winkel valt erg in de smaak. “Mensen vinden de opzet erg fijn, dat doet mij goed. Ook over de variatie en kwaliteit van de producten zijn ze erg te spreken.”

Zelf staat Raymond ook te genieten. “Ik vind het heerlijk om in de winkel te staan. Barbecueën heeft natuurlijk een feelgood factor, en dat maakt het heel leuk. Je merkt dat mensen al vrolijk binnenkomen”, glundert hij. “Het adviseren van klanten vind ik het leukste. Dan ben ik helemaal in mijn element. Welke saus kun je het beste gebruiken? Welke kolen zijn het meest geschikt? Je kijkt naar wat het beste past bij de klant, zodat zij met een goed gevoel naar huis gaan. Dat is geweldig.”

Spetterende EK actie

Ray’s Barbecue Place heeft een toffe EK actie. Je maakt kans op een Kamado Joe classic 1 ter waarde van € 1.095. Dit is niet zomaar een barbecue. Het is een barbecue van topkwaliteit, waarmee je direct klaar bent om te grillen! Met een grilloppervlakte van 46 cm groot, is de Kamado Joe classic 1 groot genoeg om complete maaltijden voor het hele gezin te bereiden.

Wat moet je doen om kans te maken op de Kamado Joe classic 1? Iedereen die iets koopt bij Ray’s Barbecue Place krijgt vanaf dinsdag 22 juni een lot waarmee hij/zij kan winnen. Deze lootjes verdwijnen in een grote pot. Op de dag van de EK finale wordt de winnaar bekendgemaakt. Win je de hoofdprijs niet? Je maakt ook kans op een Forged Olive Chefsknife (tweede prijs), of een Acacia houten serveerplank (derde prijs).

Ray’s Barbecue Place is gevestigd aan de Euromarkt 127 in Alphen aan den Rijn. Kom gerust eens kijken in de winkel, of neem contact op met 0172-554009. Op de hoogte blijven van de nieuwste producten en tofste acties? Houd Instagram (@rays_barbecue_place) en Facebook (@ray’s barbecue place) dan in de gaten.


Meer nieuws

Blog Fase 2, lees je mee?! vandaag 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."