Vocaal Ensemble Korenbloem

Vocaal Ensemble Korenbloem ontvangt subsidie van Fonds Alphen

Vocaal Ensemble Korenbloem heeft een subsidie van €950 ontvangen van Fonds Alphen en omstreken. Deze subsidie wordt gebruikt voor optredens in en bij Alphense verpleeg- en verzorgingshuizen dit jaar, waaronder het Amadeushuis, Oudshoorn en Hospice Alphen. Ook zijn er contacten met andere zorginstellingen.

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. In 2023 ondersteunde het fonds ruim €390.000 aan projecten op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport, zodat verenigingen en stichtingen diverse projecten kunnen opstarten en uitvoeren.

Verbinden met muziek

Vocaal Ensemble Korenbloem is een koor dat een breed en divers muziekgenre zingt, van klassiek tot modern en van volksliederen tot seizoensgebonden uitvoeringen. Onder leiding van de gepassioneerde dirigent Mariano Boglioni worden repetities en optredens in goede banen geleid. Naast het zingen staat het verbinden met de muziek centraal door stem- en luisteroefeningen, wat vreugde, warmte en verbinding brengt. Het koor staat open voor iedereen die van zingen houdt.

Vocaal Ensemble Korenbloem repeteert elke week in de aula van de Vrije School aan de Essenburg 24-26. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar vocaalensemblekorenbloem@hotmail.com of contact opnemen met Alex Essens via 06-13232884 om de sfeer te komen proeven.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 09:10

Opening van de eerste Kwiek Beweegroute in Alphen aan den Rijn

De eerste Kwiek Beweegroute in Alphen aan den Rijn wordt een feit! Phemia de Boer van sport- en beweegbedrijf Phemia Move heeft in samenwerking met Stichting Help Anders, Alphen Vitaal en de gemeente Alphen aan den Rijn de aanleg van deze beweegroute in de Edelstenenbuurt mogelijk gemaakt. De opening van de route valt samen met de Nationale Beweegweek 2024.

Overige gisteren 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten gisteren 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken gisteren 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.