Snackbar De Van Nesstraat
Advertorial Horeca

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Dit jaar vieren de huidige eigenaren hun 15-jarig jubileum. Snackbar de Van Nesstraat is dan ook een begrip in Alphen en omgeving. Even snel iets afhalen, bezorgen, een ijsje in de zomer? Het is allemaal mogelijk. Maar soms wil je toch gewoon even lekker zitten en een hapje eten?

Dit vonden ze bij Snackbar de Van Nesstraat ook. Behalve afhalen kan je hier ook aan tafel genieten van één van de gerechten van de uitgebreide menukaart. Je eten op een bord aan tafel gebracht, zittend op een lekkere stoel met een drankje erbij. Ervaar het restaurantgevoel bij Snackbar de Van Nesstraat!

“Wij vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt en op zijn gemak kan genieten van wat wij bieden. We bieden kwaliteit en gastvrijheid”, aldus Hui en Richard.

Snackbar de Van Nesstraat heeft ruime openingstijden. Dus schuif zeker eens een keer aan en laat je overtuigen van de kwaliteit en gezelligheid aan tafel!

Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Snackbar de Van Nesstraat.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Clubhuis

Er zijn een paar Alphense organisaties niet zo blij met het nieuwe beleid rond de buurthuizen. Zij vinden dat ze gewoon op hun eigen plek moeten kunnen blijven en dat de gemeente dat dan moet regelen en betalen.

Politiek gisteren 18:59

Gelijke monniken gelijke kappen voor buurthuizen

Het nieuwe stelsel voor de buurt- en wijkcentra in de gemeente Alphen aan den Rijn zorgt dat elke voorziening gelijk behandeld wordt. Daarbij maakt het niet uit of een centrum wordt beheerd door bijvoorbeeld TOM in de Buurt of een stichting.

Evenementen gisteren 17:29

De huttenbouw gaat toch door!

Na het bekendmaken van de annulering van de huttenbouw in verband met de coronacrisis, kreeg de organisaties ''bijzonder veel reacties'' van kinderen, ouders en anderen. Daarom besluiten zij het evenement tóch door te laten gaan!

Politiek gisteren 17:24

Clubhuis Wielewaal mag nog tot eind volgend jaar door

Buurthuis Wielewaal krijgt de kans om haar activiteiten voort te zetten. De vrijwilligers moeten dit dan zelf oppakken samen met Woonforte, de eigenaar van het pand. Gemeente Alphen aan den Rijn geeft hiervoor een huursubsidie.

Algemeen gisteren 16:19

Burgemeester overhandigt alsnog onderscheidingen Lintjesregen 2020

Zojuist vond de alternatieve uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen ter gelegenheid van de Lintjesregen 2020 plaats. Op 24 april kregen de 27 gedecoreerden uit de gemeente al te horen dat ze een Lintje kregen, maar nu krijgen ze deze ook daadwerkelijk overhandigd door burgemeester Liesbeth Spies.