Snackbar De Van Nesstraat
Advertorial Horeca

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Dit jaar vieren de huidige eigenaren hun 15-jarig jubileum. Snackbar de Van Nesstraat is dan ook een begrip in Alphen en omgeving. Even snel iets afhalen, bezorgen, een ijsje in de zomer? Het is allemaal mogelijk. Maar soms wil je toch gewoon even lekker zitten en een hapje eten?

Dit vonden ze bij Snackbar de Van Nesstraat ook. Behalve afhalen kan je hier ook aan tafel genieten van één van de gerechten van de uitgebreide menukaart. Je eten op een bord aan tafel gebracht, zittend op een lekkere stoel met een drankje erbij. Ervaar het restaurantgevoel bij Snackbar de Van Nesstraat!

“Wij vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt en op zijn gemak kan genieten van wat wij bieden. We bieden kwaliteit en gastvrijheid”, aldus Hui en Richard.

Snackbar de Van Nesstraat heeft ruime openingstijden. Dus schuif zeker eens een keer aan en laat je overtuigen van de kwaliteit en gezelligheid aan tafel!

Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Snackbar de Van Nesstraat.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:35

Gemeenteraad moet besluiten over toekomst theater Castellum

De Alphense gemeenteraad besluit donderdag 12 december over twee zaken: enerzijds moet de geplande verbouwing worden goedgekeurd en anderzijds wil de wethouder weten of hij door kan gaan met onderhandelingen over de verkoop van Theater Castellum.

Overige vandaag 17:23

Speeltoestellen Planetenbuurt weggehaald

Uit de periodieke inspectie is gebleken dat de speeltoestellen aan de Herculesstraat in Alphen aan den Rijn aan vervanging toe zijn. Daarom heeft de gemeente Alphen aan den Rijn besloten om de speeltoestellen preventief weg te halen.

Overige vandaag 15:35

Extra in- en uitgang fietsenstalling

Kom jij vaak met de fiets naar het centrum van Alphen? Goed nieuws! De Biesieklette-fietsenstalling Castellum (aan het Fossapad) is nu ook bereikbaar via de in- en uitgang aan het Rijnplein.

Overige vandaag 14:52

Politie bekeurt fietsers zonder licht

Op donderdagochtend 5 december heeft de politie fietsers gecontroleerd in de Van Boetzelaerstraat in Alphen. Een aantal fietsers heeft een bekeuring gekregen omdat ze geen verlichting op hun fiets hadden.