Josh Walet
Blog Sport

Voetbal in het komende weekeinde: ARC kan zich herstellen tegen FC ’s-Gravenzande

ARC krijgt zaterdag de kans zich te herstellen van de zeperd tegen De Jodan Boys. Op bezoek komt FC ’s-Gravenzande, de koploper in de Hoofdklasse A.

Deze club won de eerste vier wedstrijden met een doelsaldo van 14-2. In drie van die vier partijen werd de nul gehouden. Dat zegt minder dan het lijkt, want de overwinningen werden geboekt op de laatste vier van de ranglijst. ARC heeft drie punten minder en kan dus op gelijke hoogte komen.

Alphense Boys gaat in Lichtenvoorde voetballen tegen promovendus Longa’30, dat uit drie duels twee punten behaalde met een doelsaldo van 3-9. Dat moet dus kunnen voor het nog ongeslagen Alphense Boys. De wedstrijd wordt overigens zaterdagavond om 19:00 uur gespeeld.

A.V.V. Alphen, na twee wedstrijden nog puntloos, ontvangt DVH, dat beide duels verloor. Zoals inmiddels bekend wordt in de komende drie weken geen publiek toegelaten. De wedstrijden zijn dus alleen te bekijken door officials en bestuursleden.

De KNVB heeft bekend gemaakt dat in het zaterdagvoetbal in de districten West 1 en West 2 volgend seizoen de vijfde klasse wordt ingevoerd. In beide districten komen er twee. Daardoor zullen de onderste drie clubs uit de vierde klassen degraderen. Dat gevaar is voor de Alphense clubs alleen aanwezig voor Alphense Boys. Mocht A.V.V. Alphen toch nog overwegen om naar de zaterdag over te stappen, dan zal in de vijfde klasse moeten worden begonnen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.

Verkeer en vervoer vandaag 09:05

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Politiek gisteren 19:09

"Onwijs goed concept voegt iets toe aan de samenleving"

De combinatie van een zwembad, een buurthuis en een vitaliteitscentrum is volgens directeur Remco Pielstroom een goed idee voor zwembad De Hoorn. In plaats van een niet rendabel buitenbad kan een combinatie van functies iets toevoegen aan de samenleving.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:21

Op pad met de elektrische Mazda MX-30: een unieke rijervaring in een stoere auto

Elektrische auto’s zijn bezig aan een flinke opmars. Toch zijn er nog veel mensen die de voorkeur geven aan een schakelbak, voornamelijk vanwege het opladen en een beperktere actieradius. Maar wegen de voordelen van een elektrische auto niet zwaarder? Wij testten het uit met de eerste 100 procent elektrische auto van Mazda, de MX-30.

Winactie Horeca gisteren 15:36

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.