Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal in het komende weekeinde

ARC voetbalt zaterdag in Vlaardingen tegen Zwaluwen. Die club eindigde vorig seizoen in de Hoofdklasse A als vierde. Een dergelijke klassering lijkt er dit jaar niet in te zitten, want momenteel neemt Zwaluwen de elfde plaats in en dat is net een treetje lager dan ARC.  

Beide clubs hebben 8 punten bij elkaar gevoetbald tot nu toe. Opmerkelijk is dat Zwaluwen er daarvan 7 behaalde in eigen huis en dat ARC 7 punten verzamelde in uitwedstrijden. Dat kan dus een interessant potje voetbal worden.

Alphense Boys gaat op visite bij Quick’20 in Oldenzaal. Die club degradeerde na de vorige voetbaljaargang samen met HBS uit de derde divisie. Quick’20 is met 5 punten uit 3 wedstrijden thuis nog ongeslagen. Alphense Boys daarentegen verloor de beide tot nu toe gespeelde uitwedstrijden met 2-1. Voor beide valt dit seizoen tot nu toe behoorlijk tegen, ze hebben elk slechts 6 punten. Vraag aan Boys-kant is of Kees Pier Tol weer eens in de basis staat. De kostbare aanvaller/topscorer begon de laatste 2 wedstrijden op de bank.

Het zaterdagteam van Alphense Boys ontvangt om 15:15 uur het naar de zaterdag overgestapte Woerdense VEP. Alphia, nog zonder puntverlies, is gastheer van VVSB.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:36

Grootschalige controle op het water vanwege overlast door beroepsvaart

Zowel bij de politie als de provincie Zuid-Holland komen regelmatig meldingen binnen van beroepsvaart die te hard over het water vaart. Daarom hebben zij woensdag 27 januari gezamenlijk een actiedag gehouden. Ze hebben onder meer vijf boetes uitgeschreven, die op kunnen lopen tot € 1000. 

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:48

Toyota Van Ekris geeft uitleg over fiscale stimulering Zero Emissie modellen in 2021

Ook in 2021 zijn er fiscale stimuleringsmaateregelen én subsidies om consumenten en bedrijven aan te sturen op zero-emissie voertuigen. Voor 2021 zijn er kleine wijzigingen én volgt er medio het tweede kwartaal een extra subsidie voor bedrijfswagens. Toyota Van Ekris geeft graag een heldere uitleg.