Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal in het komende weekeinde

ARC voetbalt zaterdag in Vlaardingen tegen Zwaluwen. Die club eindigde vorig seizoen in de Hoofdklasse A als vierde. Een dergelijke klassering lijkt er dit jaar niet in te zitten, want momenteel neemt Zwaluwen de elfde plaats in en dat is net een treetje lager dan ARC.  

Beide clubs hebben 8 punten bij elkaar gevoetbald tot nu toe. Opmerkelijk is dat Zwaluwen er daarvan 7 behaalde in eigen huis en dat ARC 7 punten verzamelde in uitwedstrijden. Dat kan dus een interessant potje voetbal worden.

Alphense Boys gaat op visite bij Quick’20 in Oldenzaal. Die club degradeerde na de vorige voetbaljaargang samen met HBS uit de derde divisie. Quick’20 is met 5 punten uit 3 wedstrijden thuis nog ongeslagen. Alphense Boys daarentegen verloor de beide tot nu toe gespeelde uitwedstrijden met 2-1. Voor beide valt dit seizoen tot nu toe behoorlijk tegen, ze hebben elk slechts 6 punten. Vraag aan Boys-kant is of Kees Pier Tol weer eens in de basis staat. De kostbare aanvaller/topscorer begon de laatste 2 wedstrijden op de bank.

Het zaterdagteam van Alphense Boys ontvangt om 15:15 uur het naar de zaterdag overgestapte Woerdense VEP. Alphia, nog zonder puntverlies, is gastheer van VVSB.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!