Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal in het komende weekeinde

ARC voetbalt zaterdag in Vlaardingen tegen Zwaluwen. Die club eindigde vorig seizoen in de Hoofdklasse A als vierde. Een dergelijke klassering lijkt er dit jaar niet in te zitten, want momenteel neemt Zwaluwen de elfde plaats in en dat is net een treetje lager dan ARC.  

Beide clubs hebben 8 punten bij elkaar gevoetbald tot nu toe. Opmerkelijk is dat Zwaluwen er daarvan 7 behaalde in eigen huis en dat ARC 7 punten verzamelde in uitwedstrijden. Dat kan dus een interessant potje voetbal worden.

Alphense Boys gaat op visite bij Quick’20 in Oldenzaal. Die club degradeerde na de vorige voetbaljaargang samen met HBS uit de derde divisie. Quick’20 is met 5 punten uit 3 wedstrijden thuis nog ongeslagen. Alphense Boys daarentegen verloor de beide tot nu toe gespeelde uitwedstrijden met 2-1. Voor beide valt dit seizoen tot nu toe behoorlijk tegen, ze hebben elk slechts 6 punten. Vraag aan Boys-kant is of Kees Pier Tol weer eens in de basis staat. De kostbare aanvaller/topscorer begon de laatste 2 wedstrijden op de bank.

Het zaterdagteam van Alphense Boys ontvangt om 15:15 uur het naar de zaterdag overgestapte Woerdense VEP. Alphia, nog zonder puntverlies, is gastheer van VVSB.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek gisteren 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige gisteren 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomt eigenaresse van Fab Hair, Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!