Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal in het komende weekeinde

ARC voetbalt zaterdag in Vlaardingen tegen Zwaluwen. Die club eindigde vorig seizoen in de Hoofdklasse A als vierde. Een dergelijke klassering lijkt er dit jaar niet in te zitten, want momenteel neemt Zwaluwen de elfde plaats in en dat is net een treetje lager dan ARC.  

Beide clubs hebben 8 punten bij elkaar gevoetbald tot nu toe. Opmerkelijk is dat Zwaluwen er daarvan 7 behaalde in eigen huis en dat ARC 7 punten verzamelde in uitwedstrijden. Dat kan dus een interessant potje voetbal worden.

Alphense Boys gaat op visite bij Quick’20 in Oldenzaal. Die club degradeerde na de vorige voetbaljaargang samen met HBS uit de derde divisie. Quick’20 is met 5 punten uit 3 wedstrijden thuis nog ongeslagen. Alphense Boys daarentegen verloor de beide tot nu toe gespeelde uitwedstrijden met 2-1. Voor beide valt dit seizoen tot nu toe behoorlijk tegen, ze hebben elk slechts 6 punten. Vraag aan Boys-kant is of Kees Pier Tol weer eens in de basis staat. De kostbare aanvaller/topscorer begon de laatste 2 wedstrijden op de bank.

Het zaterdagteam van Alphense Boys ontvangt om 15:15 uur het naar de zaterdag overgestapte Woerdense VEP. Alphia, nog zonder puntverlies, is gastheer van VVSB.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.