Pixabay

Voetbalvakantieweek bij Alphense Boys om de club te steunen

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus organiseren Alphense Boys en De Complete Techniek een voetbalvakantieweek. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen dan 3, 4 of 5 dagen lang voetbalplezier beleven. Het mooie? De helft van de opbrengst gaat naar de vereniging.

De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van Alphense Boys als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. “De voetbalvakantieweek is een perfect alternatief in verband met corona, zeker voor gezinnen die van de zomer thuis blijven. Terwijl de ouders in alle rust thuis genieten van hun vakantie, beleven de kinderen de leukste week van de zomervakantie. Zo hoeven kinderen het voetbal ook niet langer te missen en kunnen zij zich perfect voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen”, vertelt Dennis van den IJssel van De Complete Techniek.

100% voetbalplezier

“De voetbalvakantieweek betekent heel veel plezier met je vrienden, supergave trainingsvormen, nieuwe vrienden maken en de tofste toernooien, afwerkvormen en voetbalspelletjes spelen. Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor dat de kinderen met heel veel plezier het beste uit zichzelf leren halen. Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de voetbalvakantieweek geschikt voor iedereen!”

Het programma

De voetbalvakantieweek duurt van 09:30 tot 15:30 uur. Brengen en ophalen is mogelijk van 08:30 tot 16:00 uur. Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de allernieuwste trainingsvormen en bestaat onder andere uit coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, verschillende voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien. Voor € 39 per dag krijgen de kinderen een dagprogramma van 6 uur, inclusief een lunch en nog veel meer. De helft van de opbrengst gaat bovendien naar de vereniging.

“De voetbaldagen zijn uitstekend geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 t/m 14 jaar. Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.” Dat de kinderen betere voetballers of voetbalsters worden is volgens Dennis zeker: “Tijdens de voetbalvakantieweek staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Binnen de voetbalonderdelen aanvallen, verdedigen en omschakelen wordt aandacht besteed aan de basis van het voetbalspel; passen/aannemen/dribbelen/schieten, het 1 tegen 1 duel en het samenspel.”

Kijk voor meer informatie en inschrijven op https://www.decompletetechniek.nl/activity/t-126.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.