Pixabay

Voetbalvakantieweek bij Alphense Boys om de club te steunen

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus organiseren Alphense Boys en De Complete Techniek een voetbalvakantieweek. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen dan 3, 4 of 5 dagen lang voetbalplezier beleven. Het mooie? De helft van de opbrengst gaat naar de vereniging.

De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van Alphense Boys als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. “De voetbalvakantieweek is een perfect alternatief in verband met corona, zeker voor gezinnen die van de zomer thuis blijven. Terwijl de ouders in alle rust thuis genieten van hun vakantie, beleven de kinderen de leukste week van de zomervakantie. Zo hoeven kinderen het voetbal ook niet langer te missen en kunnen zij zich perfect voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen”, vertelt Dennis van den IJssel van De Complete Techniek.

100% voetbalplezier

“De voetbalvakantieweek betekent heel veel plezier met je vrienden, supergave trainingsvormen, nieuwe vrienden maken en de tofste toernooien, afwerkvormen en voetbalspelletjes spelen. Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor dat de kinderen met heel veel plezier het beste uit zichzelf leren halen. Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de voetbalvakantieweek geschikt voor iedereen!”

Het programma

De voetbalvakantieweek duurt van 09:30 tot 15:30 uur. Brengen en ophalen is mogelijk van 08:30 tot 16:00 uur. Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de allernieuwste trainingsvormen en bestaat onder andere uit coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, verschillende voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien. Voor € 39 per dag krijgen de kinderen een dagprogramma van 6 uur, inclusief een lunch en nog veel meer. De helft van de opbrengst gaat bovendien naar de vereniging.

“De voetbaldagen zijn uitstekend geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 t/m 14 jaar. Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.” Dat de kinderen betere voetballers of voetbalsters worden is volgens Dennis zeker: “Tijdens de voetbalvakantieweek staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Binnen de voetbalonderdelen aanvallen, verdedigen en omschakelen wordt aandacht besteed aan de basis van het voetbalspel; passen/aannemen/dribbelen/schieten, het 1 tegen 1 duel en het samenspel.”

Kijk voor meer informatie en inschrijven op https://www.decompletetechniek.nl/activity/t-126.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Alphense Zendmast gisteren 13:05

Alphense zendmast gedoofd voor Nacht van de Nacht

Alle lichten van de Alphense zendmast zullen zaterdagavond 24 oktober om 21:00 uur uit gaan. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Nacht van de Nacht. Tot 21:00 uur is de zendmast blauw gekleurd voor het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties.

Alphens Restaurantweek gisteren 11:59

Koeien en Kaas bij jou thuis: binnen 15 minuten je zelfgemaakte diner op tafel

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij Koeien en Kaas kunt bestellen.

Overige gisteren 10:47

Kerstmarkt bij de kringloop: “Het lijkt hier wel een tuincentrum”

Bakken vol kerstballen, engelenhaar, slingers, mokken met warme chocolademelk én een kerstbomenshow. Dat klinkt als een beschrijving van elk willekeurig tuincentrum rond de kerstperiode, maar volgende week is dit ook het geval bij Kringloop Alphen. “Je verwacht het misschien niet, maar ook kunstbomen die al een ander huis hebben gehad, kunnen er nog prachtig en vol met naalden uitzien.”