Ingestuurd

Voetbalvereniging Alphia organiseert busreis naar Dortmund voor Nederland-Engeland wedstrijd

Voetbalvereniging Alphia heeft een speciale aankondiging voor alle voetbalfans! Aanstaande woensdag vertrekt er om 9:00 uur een bus vanaf station Alphen naar Dortmund. Na de wedstrijd keert de bus rond middernacht weer terug naar Alphen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze spannende dag zullen we de oranje gekleurde stad Dortmund verkennen, de fanzone bezoeken en genieten van diverse optredens. Het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het kijken van de wedstrijd Nederland-Engeland in de fanzone. Mis deze unieke ervaring niet!

Praktische informatie

  • Vertrek: Woensdag om 9:00 uur vanaf station Alphen.
  • Terugkomst: Rond 0:00 uur na de wedstrijd.
  • Beschikbare plaatsen: Er kunnen vijftig mensen mee; op dit moment zijn er twintig aanmeldingen.
  • Kosten:
    • Bij 30 deelnemers: €100 per persoon.
    • Bij 50 deelnemers: €70 per persoon.
  • Inclusief: Drankjes (bier, fris, water).

Aanmelden

Wil je mee? Meld je dan snel aan bij Jan Meesterburrie via telefoonnummer 06-1587 2013. Iedereen is welkom, maar vol = vol. Zorg dat je erbij bent en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol voetbalplezier!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.