Josh Walet

Voetbalverslagen: Alphia wint, verlies voor ARC, Alphense Boys en AVV Alphen verliezen

Afgelopen weekend kwamen Alphense Boys en SV ARC in actie tijdens de vijfde speelronde van de competitie. Voor Alphia en AVV Alphen stond de eerste competitiewedstrijd op het programma.

Alphia maakte afgelopen weekend op overtuigende wijze haar debuut in de 2e klasse D. Tegenstander op het eigen sportpark De Bijlen was het Oegstgeestse ASC, dat vorig seizoen nog uitkwam in de zondag tweede klasse. De 3-1 overwinning van de oranjehemden kwam pas in de tweede helft tot stand. Benieuwd naar het scoreverloop? Lees hier het volledige verslag.

De Groene Hart Derby tussen Jodan Boys en SV ARC is voor ARC in een teleurstellende 5-3 nederlaag geëindigd. Na 1 minuut had het al 0-1 kunnen staan. Hierna ontspon zich een boeiend duel, waarin Jodan Boys het in felheid en passie won van ARC. Er waren over en weer kansen. Hoe het kon dat ARC de wedstrijd verloor? Lees hier het volledige verslag.

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen. Benieuwd hoe het duel in korte tijd kantelde? Lees hier het volledige verslag.

Voor AVV Alphen stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Met goede gevoelens stapte het team in de auto richting Noordwijkerhout, waar de wedstrijd voor hen op een raar tijdstip begon: 15:00 uur. Aan het eind van de wedstrijd stond het scorebord op 6-3. Weten hoe wat kon gebeuren? Lees hier het volledige verslag.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.