Josh Walet

Voetbalverslagen: winst voor ARC en Alphense boys, verlies voor AVV Alphen en Alphia

Afgelopen weekend verschenen de Alphense voetbalclubs weer op het voetbalveld. Deze week was er winst voor ARC, Alphense Boys en verlies voor AVV Alphen en Alphia.

ARC speelde afgelopen weekend tegen Spijkenisse waar zij de nederlaag van vorige week hebben weten te herstellen. Zij hebben deze wedstrijd met 3-1 gewonnen. Lees hier het hele verslag.

Alphense Boys speelde afgelopen weekend tegen RKAVV. Ook zij hebben deze week het veld kunnen verlaten met de winst. Zij hebben de wedstrijd weten te winnen met 2-0. Lees hier het hele verslag.

AVV Alphen heeft afgelopen weekend een belangrijke wedstijd gespeeld tegen VVSB. Het was een bittere nederlaag voor AVV Alphen, want zij verlieten het veld met 0-4. Lees hier het hele verslag.

Alphia speelde afgelopen weekend tegen ASC. De wedstrijd verliep niet zoals de Alphianen hadden gehoopt, want zij hebben de wedstrijd verloren met 2-1. Lees hier het hele verslag.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.